kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Aluminij pergola TERASA, bez sidrenje
 • Aluminij pergola TERASA, bez sidrenje
 • Aluminij pergola TERASA, bez sidrenje
 • Aluminij pergola TERASA, bez sidrenje

Aluminij pergola TERASA, bez sidrenje

Proizvođač:SankyoAlumi
Dostupnost:30 dana
Garancija:2 godine
Aluminij pergola serija će staviti Terasa ugla za svakodnevnu relaksaciju, bilo za čitanje knjige ili za prikupljanje s prijateljima. Budući da je samohranih i može se jednostavno ugraditi bilo gdje.
Možete ga koristiti za sklonište ili ulazu nadstrešnica na balkon. Prostor između pergolom i zida može biti zapečaćene pečatom.
 
Pergola konstrukcija je aluminij, koji je podvrgnut specifične regulacije poznata kao eloksiranje, u kojoj je gornji sloj je materijal obrađen tako da se materijal ne podliježe korozije. Dizajn boja je siva, smeđa ili bronce.
 
Za pergole krovište, odabrali smo puni Lexan, najpoznatiji kao vrlo izdržljivog materijala pogodnog za stakla. Vedro performanse stakla vrlo dobro prenosi svjetlo i štiti od štetnog UV zračenja. Krovni zahvaljujući njemu ugodno zasjenjena terasa. Također je moguće dizajnirati prozore za mliječne ili dima.
                                                                                                                                                
Pergole Terasa serije su standardizirani i ne može se uređivati ili mijenjati boju. Tablica dimenzija u kojoj proizvodimo pergola možete pogledati u nastavku.
Cijena na kartici je veličine 190x130 cm.
 
Nabava Pergolas pružiti bilo putem kurira bez instalacije ili na zahtjev dostavu uključujući instalacije. Ugradnja se vrši na dva načina. Betoniranje, u izvođenju rupe i ugradnju na ranije pripremljenim betonskim stopama.
Obrouskou prednost Pergolas Terasa je jedinstven sustav gradnje koji ne treba da se usidri na zid pergole. Pergola je samohranih i može biti površinski montirani na zid bez sidrenje! Prostor između pergolom i zida može biti pokrivena s pečatom kao što je prikazano u nastavku. 
 

Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu može se koristiti kao sklonište pergolom na terasi, prolivena ili sklonište na ulazu na balkon. 
 

Nabava Pergolas osigurati ili ured putem kurirske službe bez instalacije ili na zahtjev dostavu uključujući instalacije. Ugradnja se vrši na dva načina. Betoniranje, u izvođenju rupe i ugradnju na ranije pripremljenim betonskim stopama. 
  
Napsat dotaz na prodejce
 • Aluminij pergola TERASA, bez sidrenje
 • Aluminij pergola TERASA, bez sidrenje
 • Aluminij pergola TERASA, bez sidrenje
 • Aluminij pergola TERASA, bez sidrenje
Ukupna ocjena
0 %
Nitko još nije nehodnotil proizvoda
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

ToskanaToskana
10 831 HRK 6 216 HRK
KS, pergolaKS, pergola
15 493 HRK 12 239 HRK
Poluks, staklomPoluks, staklom
32 181 HRK 16 091 HRK
Feri, kitFeri, kit
13 539 HRK 6 850 HRK
Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.