Beton modul EKONOM 18 m², dizajniran za uređivanje
  • Beton modul EKONOM 18 m², dizajniran za uređivanje

Beton modul EKONOM 18 m², dizajniran za uređivanje

skup čuvanje djece
Želim biti obaviješten:
!
!
(Inc PDV-a)
Uspješno poslana!
Proizvođač:Rekers
Dostupnost:30 dana
Modularni sustavi pojednostaviti rad graditelja i štedi vam vrijeme. Zahvaljujući relativno širokom rasponu različitih veličina modula, lako modificirati i jednostavno širenje među popularnim dizajnom zgrade. Mobilni moduli mogu koristiti za izgradnju bilo koje vrste objekta, sa uredima diljem skladišta prodajnom mjestu. 
 


Više informacija na tel. 840 810 810 ili info@hobbytec.cz 
Posjet je moguć po dogovoru. Odmah dostupno, možete odmah živjeti!

 
Mobilni moduli od montažnih betonskih, mjerenje 3x6 metara od njemačke tvrtke Rekers GmbH spada u kategoriju mobilnih objekata za koje nije potrebno da se bave građevinskih dozvola. Također ne riješi temeljnu ploču, kao u slučaju klasičnih zgrada. Za pravilno postavljanje na kopnu s izgradnjom mobilnih modula od 25 m² je dovoljna obavijest o izgradnji. Ne morate odgoditi druge osnove, kao u slučaju klasičnih zgrada. Izgradnja modul traje samo nekoliko sati. Naslanja na uklanjanje modula iz automobila i ramena pojasevima baze.  

Svaki zid modul je 100 mm izolirana vatrostalno polistirena, koji omogućuje iskorištavanje djela u hladnijim dijelovima godine, bez žrtvovanja udobnosti.


 


Više informacija na tel. 840 810 810 ili info@hobbytec.cz 
Posjet je moguć po dogovoru. Odmah dostupno, možete odmah živjeti!

Napsat dotaz na prodejce
  • Beton modul EKONOM 18 m², dizajniran za uređivanje
Ukupna ocjena
100 %
1 Kupac ocijenjeno
  • 1 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

Bernard 107 m² stijenke 44 mmNajprodavanijeBernard 107 m² stijenke 44 mm
212 239 HRK 179 790 HRK
MOBILNI KUĆA izložba 36 m²ProdajaShowroomMOBILNI KUĆA izložba 36 m²
219 989 HRK 152 739 HRK
Chci zpracovat nabídku
Popis požadavku

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.