Drvena kuća 300x200cm - Dvostruka vrata

Drvena kuća 300x200cm - Dvostruka vrata

skup čuvanje djece
Želim biti obaviješten:
!
!
(Inc PDV-a)
Uspješno poslana!
Proizvođač:jedna trgovina
Dostupnost:na upit
Garancija:2 godine
Vrtna kućica s ugrađenim do površine 6 m2 i ulaznih vrata dvostrukim, što je posebno pogodan za držanje u vrtu pomagala i alata.

Cijena je za osnovnoj verziji i bez instalacije. Cijena za transport vodstvo samo na njegovu cijenu unaprijed molim.
 
Pojašnjava, dakle, da je normalan dio bilo koje standardne vrtne kuće i paviljona je, naravno, svoje tijelo drvene kuće , izrađene od kvalitetne smreke planirane profila potrebne snage, onda podnice njemačke vodootporne OSB3 ploče (proizvođač Glunz ili Egger), vjerojatno izrađena od vodootporne podne ploče DURÉLIS (uvoz Belgija), kao i kompletan set zatvarači izrađeni od žutog pocinčavanja ručke AL ​​+ AL + naljepnice mortise zaključavanje vrata s ključem, kao i temeljne krovove premaza (ljepila crna Asphaltboard) spremnika i naravno detaljan boju tiskani priručnik. Sve ovdje sadržane uključen u osnovnu cijenu proizvoda.
 
Ostali pribor - kvalitetni premazi, impregnacije, premaza, oplata kompletan, tereta i instalacije moguće su uz nadoplatu. Cijene tih dodataka na zahtjev.

specifikacije:

 • Ukupna površina izgrađeno: 6 m2
 • širina stambenog prostora: 3000 mm
 • Dubina stambena površina: 2000 mm
 • Debljina zida: 18 mm
 • visina zida: 2100 mm
 • Ukupna visina štita: 2900 mm

Napsat dotaz na prodejce
Ukupna ocjena
0 %
Nitko još nije nehodnotil proizvoda
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

Drvena vrtna kućica Rennes 4x3mNajprodavanijeSlobodan darDrvena vrtna kućica Rennes 4x3m
20 565 HRK 15 820 HRK
Chci zpracovat nabídku
Popis požadavku

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.