kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Kaseta tenda sa zajedničkim rukama

Kaseta tenda sa zajedničkim rukama

Proizvođač:STOBAG
Dostupnost:prosjek od 2-5 dana
Garancija:produžiti na 5 godina
RESOBOX BX8000 je savršeno oblikovan tenda posebno razvijen za sjenčanje velike terase. Jedinstveni model Materijal kućišta i štiti zglob ruke u zatvorenom stanju s vremenskim prilikama. S nevjerojatnom duljine 18 m (sa 6 ruku) i najviše izbacuje četiri metra može zasjeniti RESOBOX površinu gore 70 m2. Varijabla nosač sustav omogućuje jednostavnu instalaciju na zid ili strop. Kao zastor i maskiranje dodatno služi pokreću zove Plus. Također je moguće naručiti dodatni automatsku kontrolu vašeg kasetne tende .

specifikacije:

  • Veličina: 300 x 145 cm

Cijene ostalih veličina su u nastavku. Za točnu cijenu molimo kontaktirajte nas.

Više informacija na tel. 840 810 810 ili info@hobbytec.cz

Cijena uključuje standardnu ​​nosač za pričvršćivanje na zid i sa elektronskim motor ne zaustavi.
Ostale dimenzije dane su u tablici u nastavku.


Za točnu cijenu molimo kontaktirajte nas.

Više informacija na tel. 840 810 810 ili info@hobbytec.cz

Napsat dotaz na prodejce
Ukupna ocjena
0 %
Nitko još nije nehodnotil proizvoda
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.