Stakleničkih Zeus 256x463 cm

Stakleničkih Zeus 256x463 cm

skup čuvanje djece
Želim biti obaviješten:
!
!
(Inc PDV-a)
Uspješno poslana!
Proizvođač:jedna trgovina
Dostupnost:prosjek od 2-5 dana
Garancija:2 godine
Vrlo robustan i veliki vrt staklenika , koji ima vrlo snažan okvir izrađen od aluminijskih profila u koje su ugrađeni mobilni polikarbonatne paneli snage 6mm do 10mm za zidove i krov. Moguće je da dostavi staklenika također u varijanti sa snagom od zidova i krova od 10 mm ili 16 mm. Vrata su dvaput pivot ovisi o dimenzijama 85 x 174 cm. Uključeni su tri krovni prozori.

Sve se isporučuje kao kit koji se lako mogu skupiti svatko tko koristi ove upute. Instalacija ne zahtijeva nikakvo prethodno iskustvo ili posebnih alata. Sva spajanja materijal je uključen.

specifikacije:

  • širina: 256 cm
  • Dubina: 463 cm
  • Visina: 247 cm

Napsat dotaz na prodejce
Ukupna ocjena
0 %
Nitko još nije nehodnotil proizvoda
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

Kompostiranje 380 lNaš savjetKompostiranje 380 l
995 HRK 624 HRK
vrt tačkeNajprodavanijevrt tačke
2 681 HRK 1 475 HRK
Chci zpracovat nabídku
Popis požadavku

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.