kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Višegodišnji mobilne kuće 36 m², eksponat
 • Višegodišnji mobilne kuće 36 m², eksponat
 • Višegodišnji mobilne kuće 36 m², eksponat
 • Višegodišnji mobilne kuće 36 m², eksponat

Višegodišnji mobilne kuće 36 m², eksponat

Proizvođač:Rekers
Dostupnost:u prosjeku 3-10 dana
Garancija:proširena 10 godina

Mislite da planirate svoj mobilni dom baš po vašim željama. Poštujemo svoje zahtjeve, bilo u pogledu dimenzija zgrade, položaja prozora, vrata, premaza i polaganje podova. Osim predgotovljenih betonskih proizvoda iz njemačke tvrtke Rekers GmbH, radimo mobilne kućice i montažnih zgrada i SIP panela, cementovápených cigle i drugih materijala, pogledajte u nastavku.
 
Mobilna kućica može se koristiti za stanovanje kao ured, skladišni prostor, u trgovini baš sve što vam je potrebno. Neosporna prednost mobilnih kućica jednostavan je za prijenos. S našim vozilima brzo premjestiti u cijeloj kući i bilo gdje u cijeloj zemlji.
 
Mobitel za izložbe cjelogodišnje kuće, što vidite ovdje, je izrađena od visoke čvrstoće predgotovljenih betonskih. Izgradnja je formirana od dva modula dimenzija 3x6 m, ukupne površine od 36 m2.
 
Svaki modul beton izoliran polistiren gorenja koji ima debljinu od 10 cm. Što se tiče troškova grijanja, svi naši montažne kuće niske energije zahvaljujući vrata i prozora s trostrukim ostakljenjem. Mobilni Modularni domovi mogu biti u skladu s potrebama u svakom trenutku proširiti i na druge konkretne modula. Gradnja se može produžiti na neodređeno vrijeme u biti, jedino ograničenje je maksimalna veličina modula i to je ograničen mogućnostima prijevoza u cestovnom prometu. Cijela konstrukcija se lako može pretvoriti u bilo kojem trenutku gdje vam je potrebna zahvaljujući strukturi čvrstog čelika, koji su instalirani pojedinac betonski izvedeni.
 
Izgradnja mobilne kućice tijekom cijele godine predgotovljenih betonskih dijeli s mokrim procesima. Za sadnju će biti dovoljan uporište u prednjem i stražnjem dijelu.

Na zahtjev je moguće napraviti pripremu za vrata, prozore, elektro i distribuciju vode sustava, i još mnogo toga. Moguća je i kompletnu kupaonicu pogodnosti koje uključuju WC, tuš i još mnogo toga.
Proširenje je moguće u bilo koje vrijeme. Vrijeme isporuke prilagođenih modula je 8-12 tjedana od reda.
 
Za isporuku, potrebno je da bude mjesto dostupno za teški strojevi transportnih vozila u obliku građevinski kran. Cijena je bez prijevoza. Prijevoz cijena je određena kilometraža.
 
 
Izložba montažne kuće mogu doći uživo pogled na naš salon u Tehovci blizu Praga. Više OVDJE . Emisija tijekom cijele godine mobilnoj kući sa korisne površine 36 m 2 dati uvid po prethodnom dogovoru, nalazi se u neposrednoj blizini izložbenog prostora Hobbytec. 

Lijepa tijekom cijele godine podnošljiv kuća sa površinom od 36 m2 (6x6m) sa mogućim proširenjem dodatnih modula prema kojoj je moguće premjestiti u cijeloj zemlji. To je visoke kvalitete, montažne betonske tradicionalni njemački proizvođač Rekers GmbH.
 

Više informacija na tel: 840 810 810 ili info@hobbytec.cz

 
Kuća se sastoji od betona visoke čvrstoće, uključujući poda i stropa. Kuća je vrlo lagana, ima mnogo izolacijska prozore i vrata, dodatna izolacija 10 cm stiropor završio električne kablove i svjetla, kao i hip krov i trostrukim ostakljenjem. Izgradnja ne zahtijeva lijevanje betonskih ploča podnožje samo sprijeda i straga. Izgradnja je moguća u budućnosti proširiti postojeće i dostupne prilagoditi po potrebi. Unutarnji uređaj može biti dovršen s WC-om, kupaonicom i još mnogo toga.  Za prikaz demonstracije virtualne ture pomoću konkretnih modula Rekers GmbH, kliknite OVDJE
 

 

Fotografija od Rekers betonskih modula. Kuća se sastoji od dva modula 3x6m.

 

 

 

Informacije o lijevanja:

 • Unaprijed pripremljena baza za ugradnju mobilnih modula uvijek spreman samo na prednjim i stražnjim modula. Uzorak betona dvojmodulu mobilni ured sa površinom od 36 četvornih metara.

 
 • Casting Predgotovljeni betonski modula odvija se kroz građevinske dizalice na planiran osnovi.
 

 
 • Nakon lijevanja konkretne module Rekers proširuje stavljanje prozora i vrata u pripremljene otvore. Pojedini moduli mogu biti dodatno izoliraju. Nakon izolacije, naravno, nakon čega slijedi istezanje i završni sloj vanjska žbuka, boje na upit.
 

 

Napsat dotaz na prodejce
 • Višegodišnji mobilne kuće 36 m², eksponat
 • Višegodišnji mobilne kuće 36 m², eksponat
 • Višegodišnji mobilne kuće 36 m², eksponat
 • Višegodišnji mobilne kuće 36 m², eksponat
 • Višegodišnji mobilne kuće 36 m², eksponat
 • Višegodišnji mobilne kuće 36 m², eksponat
 • Višegodišnji mobilne kuće 36 m², eksponat
 • Višegodišnji mobilne kuće 36 m², eksponat
 • Višegodišnji mobilne kuće 36 m², eksponat
 • Višegodišnji mobilne kuće 36 m², eksponat
 • Višegodišnji mobilne kuće 36 m², eksponat
Ukupna ocjena
80 %
4 korisnici ocijenjeno
 • 3 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 1 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

Ležaljka 79 m²Ležaljka 79 m²
406 258 HRK 266 120 HRK
Ležaljka 66 m²Ležaljka 66 m²
342 816 HRK 225 740 HRK
Ležaljka 59 m²Ležaljka 59 m²
287 924 HRK 183 265 HRK
Ležaljka 42 m²Ležaljka 42 m²
225 694 HRK 151 191 HRK
Ležaljka 33 m²Ležaljka 33 m²
205 930 HRK 138 612 HRK
Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.