kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Automatski otvarač prozor za staklenike Quanso- 50% popusta

Automatski otvarač prozor za staklenike Quanso- 50% popusta

Dostupnost:prosjek od 2-5 dana
Garancija:2 godine
Apsolutno bez održavanja sustava za otvaranje krovnog otvora. To automatski radi na principu toplinskog rastezanja materijala kao što su vosak, bez potrebe za baterijama ili ožičenjem. Automatski otvarač vrata se koristi za sprječavanje pregrijavanja ili hipotermije obratno biljke. Električni krovni otvor počinje na temperaturi od 12-15 ° C. Potpuno otvaranje tada postiže oko 30 ° C Kada je sustav hlađenja automatski zatvara prozor. Prednost automatske kontrole je činjenica da je temperatura kontrolira se tijekom dana (čak i ako ste na poslu), a tu je i situacija koja je pregrijan staklenika i to treba biti brzo odzračiti.

Preporučujemo da bi staklenicima Quanso

Širok raspon staklenika i pribor mogu se naći na www.hotove-skleniky.cz
Napsat dotaz na prodejce
Ukupna ocjena
0 %
Nitko još nije nehodnotil proizvoda
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.