VIP reference

Obrada osobnih podataka

 

Davanje suglasnosti za obradu suglasnosti osobnih podataka, tvrtka Hobbytec CZ s.r.o., sa sjedištem U Remízku 187, 251 62 Tehovec, ID: 29217253, upisana u javni registar koji vodi C 166857 sud u Prag, Odjeljak administrator, umetnite administrator (na „Manager”) u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 (GDPR) o zaštiti osobnih podataka obrađenih nakon vaše osobne podatke: ime i prezime, naziv tvrtke, e-mail, broj telefona, adresu. Ove osobne podatke obrađujemo za za arhiviranje narudžbi i marketinških svrha, a administrator ih obrađuje 3 godina.

Uz gore navedene obradu osobnih podataka te dati svoj izrečeni pristanak, ali što se može uzeti u bilo koje vrijeme. Samo pošaljite e-poštu ili pismo na na info@hobbytec.cz.

Također možete obraditi osobne podatke koje ste obradili za administratora sljedećim procesorima:

- Šana Trading Company Ltd, sa sjedištem Svitavská 500 678 01 Blansko, matični broj 26768479, registrirano u Trgovačkom registru Regionalnog suda u Brnu, Odjeljak C, File 48866, kao pružatelj marketinške usluge.
- Alternativno, druge tvrtke čije usluge Administrator ne koristi do sada.

Prema toj uredbi GDPR o privatnosti imate pravo povući svoj pristanak u bilo koje vrijeme vratiti, potrebna nam je izvijestiti o tome što koristiti vaše osobne podatke, tražiti od nas da objasni razlog i obradu osobnih podataka, zatražiti pristup takvim podacima, koji se može popraviti ili ažuriranje zahtijevaju od nas izbrisati vaše osobne podatke, kontaktirajte nas ili ured za zaštitu osobnih podataka, ako imate sumnju u skladu s obvezama na obradu osobnih podataka s naše strane.