O nama

Uz prodaju započeli smo 2012. godine kao Češke obiteljske tvrtke s jednostavnim, ali jasnim ciljem - za opskrbu kupaca sa samo vrhunske kvalitete proizvoda i profesionalne usluge po povoljnim cijenama. Ispostavilo se da je to bila ispravna odluka. 
Kroz trgovina imamo u 2013. također smo proširiti doseg na Slovačkoj. Odabrani proizvodi su uvezeni izravno od proizvođača u svijetu. Od 2013. godine, odabrali smo proizvode pod vlastitom registrirani zaštitni znak Jedna Trade®.  

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija dostupnih kvalitetnih rješenja diljem segment za kuću i vrt s godišnjim prometom od preko 500 milijuna, - CZK u srednjoj i istočnoj Europi. 

Mi isporučujemo prilagođene po mjeri proizvode (montažne kuće, drvene kuće, baca, zimskih vrtova, garaže, pergole i sl) i „kutija” gotove proizvode svjetskih proizvoda koji su na lageru za hitnu dostavu. Prilagođeni proizvodi su isporučeni uključujući ključ u ruke okupljanja diljem Češke i Slovačke, Njemačke i Austrije. U Češkoj pružamo obrade ili završne radove. Isporuka izvan tih zemalja možemo pružiti dogovoru. Trenutno smo u potrazi za prikladnim poslovnim partnerima za inozemnim tržištima u: Poljska, Slovenija, Hrvatska, Poljska, Ukrajina, Italija i Francuska. 

U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju prodaji odabrane proizvode za usporedbu sa svojim vlastitim očima iu našim prodajnim salonima i prodajnim centrima. Mi djelujemo najveća demonstracija centar u Češkoj - nalazi se u blizini Pragu, Brnu i Hradec Kralove. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop Hobbytec.cz

Dostignuća naše povijesti i našeg razvoja. 

  • 2012 - Otvaranje posla, ili steći ekskluzivno ochodního zastupa svjetskih proizvođača.
  • 2013 - Otvaranje demonstracijski centar u Tehovci Rice i početak prodaje na slovačkom Office putem tvrtke vlastiti Hobbytec SK sro 
  • 2014. - Registracija privatnih marki Jedan Trade®. Početak prodaje odabranih proizvoda u većim trgovačkim lancima.
  • 2015 - Značajan porast prometa u odnosu na prethodnu godinu. Trčanje trgovina www.hobbytec.cz Proširenje proizvoda u ponudi više od 10 tisuća. stavke. Povećanje zaliha i jačanje prodajnog tima. Trčanje dućan u Slovačkoj verzija www.hobbytec.sk , popunjavanju poljski verzija www.hobbytec.pl završetka izgradnje novih objekata tvrtke. Izrada novog maskota i nova redesing naše projekte.
  • 2016 - otvaranje drugog primjera u središtu Hradec Kralove. Proširenje prostora za pohranu na više od 3000 m2. Pokretanje trgovinu na engleskom, njemačkom, bugarskom, hrvatskom, mađarskom i slovenskom verzijom. 
  • 2017 - Otvaranje trećeg demonstracijski centar u Brnu. Početak izgradnje montažnih i mobilnim kućicama u privatnom oznakom Hobbytec kuće. Započnite novu CRM za upravljanje zalihama i upravljanje narudžbama. 

Često me pitaju: Kako je moguće da ti napredovati u ovom trenutku? Ono što ste drugačiji od drugih?

Naš trud je osigurati cjelovitost i kvalitetu usluge. U našoj ponudi su proizvodi od svijeta i domaći proizvođači diljem segmentu najjeftinijih proizvoda u rasponu cijena od nekoliko tisuća do vrhunskih proizvoda proizvođača u svijetu. Odabrani proizvodi su isporučeni tijekom Češkoj i Slovačkoj, uključujući montažu operacija u ključ.

Mi stalno nastojati poboljšati kvalitetu našeg skupa usluga koje se temelje na vašim potrebama i željama. Kontinuirano širi paletu proizvoda i proaktivno prilagoditi naše usluge Vašim zahtjevima. Promicati među natjecateljima iz kojih smo se razlikuju udružuju snage kako bi stručnjaci, pravi i funkcionalnog vida i ukupnoj kvaliteti skupa usluga. Zahvaljujući suradnji s najboljim partnerima da postanu vođe u ono što radimo. Odabrani proizvodi se prodaju pod zaštićenim One Trade®. To je koncept naše tvrtke.

Miroslav Zelena - predsjednik Uprave