Bazeni s fiksnim zid

 
Dobivanje bazen nije nemoguće danas. S obzirom na širok raspon oblika, vrsta i materijala, niti jednostavno. Omiljene su bazeni s čvrstim zidom koja se mogu koristiti kao „testiranje bazen”, gdje se obitelj pokušati, ako to odgovara imati bazen u vrtu ili ne. 
 
Bazeni s čvrstom zidu nisu skupi i teško ih je instalirati i naknadno djelovanje. Da bi čistu vodu, to je poželjno da se bazen za filtraciju i odgovarajuće bazen kemikalije držati vodu slobodna od prljavštine i bakterija. 
 
Bazen s čvrstim zidom nije jako duboko, tako da se neće poplava, možete ga koristiti za osvježenje u vrućim ljetnim danima. Tu su i opcije za najmlađe, koji služi kao bazenu. Možete odabrati različite oblike. 
 
Za mjesto u bazen s čvrstim zidom mora imati ravni osnovni. To može biti stavljen na geotekstila ili pločica. Podloga može biti od kamena ili šljunka kako bi se spriječilo ruptura bazena. S odgovarajućim zimovanje tla bazen možete biti na otvorenom tijekom cijele godine. To treba biti ispravno u zimskim uslovima - čišćenje opreme, isključite filtriranje, osigurajte ga od smrzavanja. 
 

 
Ovisno o veličini prostora za bazen u vrtu, također možete odabrati odgovarajuću veličinu bazena. Pravilna dubina bazena s čvrstim zidom odabrati s obzirom na djecu. Uostalom, upravo djeca su najčešći posjetitelji na bazen. 
Bazeni sa čvrstim zidovima su izrađene od krutog PVC-a, čvrste vinil imaju dno ga montaža je vrlo jednostavna. Napumpajte gornji rub i početi impregnirana s vodom, jer sam bazen i oblikovan stalak. Zbog mekanu površinu od opasnosti od ozljeda na svoje najmilije. 
 
Bazen nakon zimskog lansiranja, suši i sprema. Uz pravilnu njegu trajat će nekoliko godina.