Bazeni u zemlji

Vrt Bazeni se mogu podijeliti u bazenima u zemlji, polu-udubljenjem i iznad tla bazeni. Svaki bazen ima svoje prednosti i mane. Plivanje birati tako da odgovaraju vašim zahtjevima. 
 
Bazeni u zemlji mogu se koristiti za vanjsku upotrebu, ali i konzervatorija što zatvorenim bazenima.  Nudi veliki vizualni atraktivnosti, povećati arhitektonsku vrijednost imovine te je dobro podudaranje izgled vrta. Bazen zastřešíte u zemlju lako, jer je voda u bazenu ostaje čista duže, nema djece ili životinja pada u vodu i proširiti kupaći sezone za još mjesec dana. Bazen može imati ugrađen brojač, što je posebno korisno za kupače. 
 
Nedostatak uvučena bazen nije prenosiv. Nakon što ste stavili u zemlji, već s njima, ne možete pomaknuti. Stoga, pažljivo razmotriti prikladno mjesto za bazen. Očekujte veći trošak. 

Što materijal? 

 
Ovisno o materijalu koji se koristi za bazene u zemlji dijele se na:
  • betona, folije, laminat, od nehrđajućeg čelika, keramike
 
Bazen nije za vas pravi radosti, odaberite odgovarajući oblik, materijal i veličinu. Ovisno o tome kako je materijal koju odaberete ovisi tada život bazena. 
 
Folija i plastični bazeni u zemlji - trajat će oko 10 godina. Udružiti s neograničenim života, to je pogodan za nehrđajućeg čelika. Nedostatak je previsoka nabavna cijena. Keramička laminat bazen je bazen sa slojem keramičke strukture. Fiberglasa i stakloplastike bazena su među najpopularnije, nudi dobar omjer kvalitete i cijene. Oni nisu skupe se graditi u zemlju. 
 
 

Što oblik bazen?

Mnogi bazeni nude vrlo atraktivan oblik, ali nakon nekoliko tjedana može se dogoditi da ova vrsta bazena možda nikada odgovarati. Razmislite ne samo na izgled već i funkcionalnost bazena. 
 
Okrugli bazen u zemlji - nije pogodan za kupanje, tvrde korice
Ovalni bazen - nudi plivanje, ugodan izgled, a mora pokriti neiskorišteni kutak
Igranje bazen - pogodna je za kupanje i igre cijelu obitelj. Maksimalna upotreba prostora i čine ga lako zastřešíte