kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Drvena vrtna ležaljke Baten bor

Drvena vrtna ležaljke Baten bor

Proizvođač:jedna trgovina
Dostupnost:prosjek od 2-5 dana
Garancija:2 godine
Kao da se opustite na udoban kauč? Drvena vrtna ležaljke pozicioniranje Baten nordijskog bora, otporan na vremenske prilike, zahvaljujući posebnoj tehnologiji sloja lazure u boji Cappucino i tri izbora polaganje savršen pratilac. Ležaljke se sastoji od velike čvrstoće materijala kroz koji traje dugi niz godina. Dugogodišnji atraktivan izgled je zajamčena. Kauč ​​je dodatno opremljen s kvalitetnim armaturama, koji garantira dug vijek trajanja. Posebna vijci koji se tijekom vremena kao i drva radi, jednostavno zategnuti.

Drvo iz nordijskih bora stvara zbog sporog rasta trajnije i čvršće teksture i vrlo gustom prstenje je stoga znatno teže i više izdržljiv. 

specifikacije:

  • ležaljke Dimenzije: 65 x 186 x 88 cm


Napsat dotaz na prodejce
Ukupna ocjena
0 %
Nitko još nije nehodnotil proizvoda
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.