kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Drveni vrtni aranžman seta 2 + 3

Drveni vrtni aranžman seta 2 + 3

Proizvođač:jedna trgovina
Dostupnost:prosjek od 2-5 dana
Garancija:2 godine
U potrazi za sjedenje na vaš vrt ili vrt? Drveni vrtni namještaj montaže setove od nordijskog bora, otporan na vremenske, zahvaljujući posebnoj tehnologiji troslojne, kiseljenje, boja Cappucino je savršen izbor. Izvješće sadrži tablicu s dva zavaljen stolice (7 položaja) i troznamenkastog klupi a. Namještaj je izrađen od visoko čvrstoće materijala, kroz koji traje dugi niz godina. Dugogodišnji atraktivan izgled je zajamčena. Skupština je također opremljen kvalitetnim armaturama, što jamči dugi vijek trajanja te je opremljen s posebnim vijcima koji se tijekom vremena kao i drva radi, jednostavno zategnuti.

Drvo iz nordijskih bora proizvodi zbog njihovog sporog rasta trajnije i čvršće teksture i vrlo gusta zrna. Drvo je tako znatno teže i više izdržljiv. Ovaj izvještaj će ukrasiti vaš vrt ili terasu.

specifikacije:

  • Kit uključuje: 2x podesiva stolica, 1x 3-sjedala klupa, jedan stol (nekonvertibilnu) 
  • Tablica dimenzija: 150 x 88 x 73 cm
  • Dimenzije Bench: 167 x 75 x 96 (39 cm)
Napsat dotaz na prodejce
Ukupna ocjena
0 %
Nitko još nije nehodnotil proizvoda
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.