kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Igralište Jungle Castle

Igralište Jungle Castle

Proizvođač:dječje ljestve za igranje
Dostupnost:prosjek od 2-5 dana
Garancija:2 godine
Igrališta kvalitete premium će staviti mnoge osmjehe na licima svoje djece. Svi tečajevi Excel šarene nastupa u kombinaciji s drvom i namijenjeni su za razvoj pokret, koordinacija i socijalne vještine svoje djece. Svi predmeti izrađeni su s najvećom pažnjom.

Kao što je materijal kvalitetan koristi pravilno sušeno drvo, koje je do glatke oštrice od mogućnosti čips formacije. Uz to, drvo je tlak tretira protiv gljivica i plijesni i truleži. To jamči ekstremno dugi vijek trajanja i visoku trajnost cijelog terena. Modularni sustav može se kombinirati zemlju između sebe i slobodno međusobno pića i stvoriti pitch točno po vašim željama. Ovaj tečaj je jedan od rijetkih certificiranih od strane Europske norme EN 71.

Jungle Castle

Džungla toranj je igralište dizajniran za tu djecu. Njegove prednosti leže uglavnom u svojoj jednostavnosti i praktičnosti.

Na dnu se nalazi pijesak, koja je pokrivena gornju slijetanja, na koji je vezan klizač. Stranice katovima su također dostupni čvrstom ogradom kako bi se spriječilo neželjeno dijete padne. Nadstrešnica je sedlasta s platnu obloge.

Prezentacija boje: zelena, plava, crvena, žutaNapsat dotaz na prodejce
Ukupna ocjena
0 %
Nitko još nije nehodnotil proizvoda
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.