kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Igralište Jungle Farma
 • Igralište Jungle Farma
 • Igralište Jungle Farma
 • Igralište Jungle Farma

Igralište Jungle Farma

Proizvođač:dječje ljestve za igranje
Dostupnost:prosjek od 2-5 dana
Garancija:2 godine
Igrališta kvalitete premium će staviti mnoge osmjehe na licima svoje djece. Svi tečajevi Excel šarene nastupa u kombinaciji s drvom i namijenjeni su za razvoj pokret, koordinacija i socijalne vještine svoje djece. Svi predmeti izrađeni su s najvećom pažnjom.

Kao što je materijal kvalitetan koristi pravilno sušeno drvo, koje je do glatke oštrice od mogućnosti čips formacije. Uz to, drvo je tlak tretira protiv gljivica i plijesni i truleži. To jamči ekstremno dugi vijek trajanja i visoku trajnost cijelog terena. Modularni sustav može se kombinirati zemlju između sebe i slobodno međusobno napitka i izgraditi igralište u skladu s njihovim željama. Ovaj tečaj je jedan od rijetkih certificiranih od strane Europske norme EN 71.

Jungle Farma

Jungle Farma je igralište za djecu s dvije etaže pokrivene lijepe lučni tendu, penjanje zid, tobogan i pješčanik. Velika prednost je priprema za spajanje drugi slajd.

Sadrži: cerade na pijesku, na mrežnom pješčanik, žute ručke za držanje, Stupak ljestve, sidro, periskop zastave s majmunskim kape, zatvarači, bušilice, uputi za montažu + dokumentacije, drvene grede, klizanje 150 cm. penjanje zid i periskop.

Boja slajdova: zelena, plava, crvena, žuta.

Napsat dotaz na prodejce
 • Igralište Jungle Farma
 • Igralište Jungle Farma
 • Igralište Jungle Farma
 • Igralište Jungle Farma
Ukupna ocjena
0 %
Nitko još nije nehodnotil proizvoda
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.