kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Igranje kuća Fantasia 100 - roza

Igranje kuća Fantasia 100 - roza

Wonderful igrati kuću od cedrovine Izlazne znakova.

Proizvođač:Izlaz
Dostupnost:prosjek od 2-5 dana
Garancija:2 godine
Drvena igra kuća Fantasia nevjerojatno šarmantan dizajn, asimetrični prozori i vrata. Savršeno mjesto za igru ​​i ostvarenje snova za svaku malu princezu, vještica ili razbojnik ...

Igranje kuća se sastoji od cedrovine, koji je ekološki prihvatljiv, ali i sigurna za zdravlje svoje djece, jer je zbog svoje otpornosti bez kemijskih tretmana. Izgradnja izbušene ploče odmah sastaviti sami. Osim toga, samo uzimanje pogled na njihovu djecu, sretan sa novim mjesto za igru.

Kockarnicama standardi Izlaz meet sigurnosti (EN - 71)Dimenzije i specifikacije:
  • Ukupne dimenzije: 125x133x158
  • Materijal: Cedar
  • Ostakljenje: plexi
  • Debljina zida: 10 mm


Napsat dotaz na prodejce
Ukupna ocjena
0 %
Nitko još nije nehodnotil proizvoda
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.