kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Igranje kuća Fantasia 300 - Zelena

Igranje kuća Fantasia 300 - Zelena

Prekrasna drvena play kuća uklj. verande s toboganom

Proizvođač:Izlaz
Dostupnost:prosjek od 2-5 dana
Garancija:2 godine
Drvena igra kuća Fantasia s nevjerojatno šarmantnim dizajnom, asimetričnim prozore i vrata. Savršeno mjesto za igru ​​i ostvarenje snova za svaku malu princezu, vještica ili razbojnik ... Dio mali trijem sa stepenicama i crvenim slajd.

Igranje kuću sušenog cedra, koji je ekološki prihvatljiv, ali i sigurna za zdravlje svoje djece, jer je zbog svoje otpornosti bez kemijskih tretmana. Izgradnja u izbušene ploče odmah sastaviti sami. Osim toga, samo uzimanje pogled na njihovu djecu, sretan sa novim mjesto za igru.

Kockarnicama standardi Izlaz meet sigurnosti (EN - 71)


Dimenzije i specifikacije:
  • Ukupne dimenzije: 240x163x226 cm
  • Materijal: Cedar
  • Ostakljenje: plexi
  • Debljina zida: 10 mm


Napsat dotaz na prodejce
Ukupna ocjena
0 %
Nitko još nije nehodnotil proizvoda
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.