Izgradnja bazena

Ako imate dovoljno prostora u vrtu, možete ispuniti svoj san i uzeti vrt bazen. Izgradnja bazena po sebi je teško i uključuje mnoge poslove, uključujući pripremu tla za bazen i baze. Ako niste sigurni da možete nositi to, možete naručiti na ključu bazen. 
 
Izgradnja bazena - treba li građevinsku dozvolu? 
 
Ako vam je potrebna građevinska dozvola, ovisno o veličini bazena. Ako imate izgrađen površinu od 40 m2, a zatim sve što trebate planiranje odobrenje. Za veći bazen morate imati građevinsku dozvolu, kao i za kuću ili druge velike zgrade. Građevinska dozvola nije potrebna za nadzemnih bazena koji jednostavno preklopiti u bilo koje vrijeme i na pohranu. 
 

Izgradnja bazena u 11 koraka

1) Priprema podloge
2) iskop tla
3) Izrada betonskih ploča
4) za izlijevanje betona
5) Konstrukcija zidova bazena
6) gips zid
7) nanosi film
8) Montaža opreme i bazena
9) tla punjenje bazena
10) koji je ispunjen vodom
11) Podešavanje polje (blago pločice)
 
Izgradnja bazena zahtijeva točnost i preciznost, bazen kupka ne ne savijati, izobličavati. Loše legao bazen može vrlo lako uništiti. Stoga je bolje da se okrenu profesionalcima koji su prijavili ugovor za rad, koji je definiran opseg rada, rokova isporuke i konačnu cijenu. Za nekoliko dana možete imati bazen na raspolaganju. 
 
Odaberite bazen iz tvrtke koja će provoditi bazen će vam pomoći u izboru materijala i veličini bazena. Prikladni parametri će vam uštedjeti niz brige. Bazen je da se nalazi u sunčanom području, idealno u blizini ulaza u kuću. Ugrađen u podzemnim bazenima mogu biti izrađene od metala, nehrđajućeg čelika, laminat, keramičke površine, ali i konkretne bazenima. Oblik, odabrati broj članova obitelji i aktivnosti u bazenu - malim bazenima za djecu i osvježenje, veće bazena za plivače.