kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Viseća ljuljačka Cacoon pojedinačni Ø1.5m različite boje

Viseća ljuljačka Cacoon pojedinačni Ø1.5m različite boje

Kako se opustiti u vrtu, vješanje pod drvećem, ili lebde iznad potoka? Sve to omogućuje Cacoon!

Proizvođač:jedna trgovina
Dostupnost:prosjek od 2-5 dana
Uzmi jastuk, knjigu ili MP3 player uz omiljenu glazbu i uživati ​​u nezaboravan opuštajući doživljaj u kojem ste plutaju i lagano njiše iznad tla. Sve zahvaljujući ovom ekskluzivnom viseći šator Cacoon.

Cijeli šator se sastoji od mješavine pamuk i poliesterske tkanine, teških materijala (350 g / m ²) a lze ji prát i za studena v pračce. navíc má ochranný faktor UV50, což vás skvěle ochrání v horkých letních dnech před slunečními paprsky. Nosnost stanu je až 200 kg, takže unese i dva dospělé lidi.
 
Součástí balení je pouzdro pro přenášení, karabina a 4,85m dlouhé lano pro zavěšení. Cacoon je k dispozici ve 4 atraktivních barvách (zelená, hnědá, bílá a v dětském provedení i růžová) a v jednoduchém nebo dvojitém provedení. Ostatní barvy a jejich cenová kalkulace na dotaz.

 

Viseća ljuljačka Cacoon različite bojePožadovaný prosto pro umístění:

  • ideální: výška 2,7m , 2,25m průměr
  • minimální: výška 2,45m , 1,6m průměr
Napsat dotaz na prodejce
Ukupna ocjena
100 %
1 Kupac ocijenjeno
  • 1 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.