Požurite!


 

SpecifikacijaTehničke informacije

Moderni aluminijski lučni pergola sa zaklonjen serije PJR pružit će vam ugodan odmor na vrućim danima. Krov je izrađen od čvrstog Lexan i izgleda poput stakla. Krovni štoviše ima izvanredna svojstva izolacijskih, 100% UV (UVA) i 75% IR (zaštita od UVB zračenja). 

Pergola je self-sadržane, pohranjene kolumne koje ne zahtijevaju pričvršćivanje na zgradi. Zbog pergola može vrlo dobro poslužiti kao vrt vidikovaca. Struktura je izrađena od anodiziranog aluminija, to ne zahtijeva, za razliku od drugih održavanje materijala.

veličina:
širina 540 cm
dubina 510 cm
 

Najveća prednost u odnosu na druge aluminijske pergolám nije samo dizajn, a posebno funkcionalan krovište u cijelosti Lexan, gdje nema kondenzacije vode. Krovovi je zapravo jedan od najboljih sjenila funkcije. Aluminijske Pergolas su jedini u Češkoj certificirani od strane TÜV. Kina nije kopija, nego je izvorna japanska uz jamstvo od 10 godina. 
Najprodavanije pergole veličine i boje su na lageru za hitnu dostavu. Pergolas se isporučuju kao slobodan instalacije, pa ako ste zainteresirani, kao i, uključujući i ključ u ruke okupljanja i cijeloj Češkoj i Slovačkoj. Ugradnja je moguća na dva načina - direktno ili betoniranja u rov pomoću čelične prirubnice, koji su učvršćeni na kemijsku sidro u prethodno pripremljenu podlogu.
Za više informacija, kontaktirajte nas, mi ćemo Vam poslati točnu isporuku cijena ključ u ruke, uključujući instalacije. Hrđa, plijesan ili mahovina nemaju šanse. Dugotrajno lijepa pojava je zajamčena.  Krovovi također je opremljen učinkovitim UV filtrom s gotovo 100% UVA i UVB zaštitu od 75%. Veliki plus je visoka propusnost za svjetlo materijala. H liníkové Pergolas imaju kapacitet punjenja (ovisno o tipu) od 60 do 150 kg / m2, a otpor vjetrovima i Gale uragan. 

Više informacija o www.hotove-pergoly.cz ili čak www.alu-pergoly.cz

ShowroomNajveće izložbeno središte u Češkoj

Uvjerite se na vlastite oči

Posjetite jedan od najvećih izložbenih centara u Češkoj - Říčany kod Praga i Holubice kod Brna i odaberite između desetaka proizvoda.

Čeka vas:

 • Ukupna površina izložbenih središta 10 500 m2
 • Tim educiranih prodavača koji će Vam dati savjet
 • 58 izloženih proizvoda

HobbytecObiteljska tvrtka

 • Za nas su na prvom mjestu zadovoljni klijent i kvalitetni proizvodi koji će mu donijeti radost i biti korisni.
 • Montiranje u cijeloj Češkoj i Slovačkoj

  Trenutno smo u stanju pružati usluge u cijeloj Češkoj i Slovačkoj.
 • Dizajn, kvaliteta, cijena

  Naši proizvodi kombiniraju izvanvremenski dizajn, kvalitetne materijale i cijenu bez konkurencije na tržištu.
 • Najveći izložbeni prostori u Češkoj

  Za vas smo u Češkoj napravili najveće izložbene prostore. Naći ćete nas u Pragu i Brnu.
 • Vlastita proizvodnja

  U našem radu se oslanjamo na vlastitu proizvodnju. To nam omogućuje ostvarenje narudžbi točno po mjeri.
 • Najšira ponuda u Češkoj

  Klijentima nudimo cjelovitu ponudu svih dostupnih proizvoda za kuću i vrt.