kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Aluminij nadstrešnica MLC
 • Aluminij nadstrešnica MLC
 • Aluminij nadstrešnica MLC
 • Aluminij nadstrešnica MLC

Aluminij nadstrešnica MLC

Proizvođač:SankyoAlumi
Dostupnost:90 dana
Garancija:proširena 10 godina
Aluminij prolio na automobilu u raznim veličinama. Azil je samonosivi i ne zahtijevaju pričvršćivanje na zgradi. Najpopularnija veličina: dužina 510 cm, širina 270 cm. Dimenzije su prikazane u gornjem desnom kutu - Duljina kartica x dubina. 
 

Přítstřešků konstrukcija aluminija anodiziranog aluminija. Krovovi u obliku čvrste Lexan koja izgleda poput stakla. Krovni ima odlična izolacijska svojstva, 100% UV (UVA) i 75% IR (zaštita od UVB zračenja). Skloništa su jedini u Češkoj certificirani od strane TÜV. Ovo nije kineska kopija, ali je izvorna japanska uz jamstvo od 10 godina. 
Skloništa se isporučuju kao slobodnog okupljanja te u slučaju interesa, uključujući i ključ u ruke okupljanja preko Češkoj i Slovačkoj. 
Cijena montaže ovisi o vrsti sklonište i način okupljanja - u prosjeku 15 000 CZK bez PDV-a. Ugradnja je moguća na dva načina - direktno ili betoniranja u rov pomoću čelične prirubnice, koji su učvršćeni na kemijsku sidro u prethodno pripremljenu podlogu. 

Najpopularniji tehničkih crteža skloništa


Za više informacija, kontaktirajte nas, mi ćemo Vam poslati točnu isporuku cijena ključ u ruke, uključujući instalacije. 
 
Opcije serije MLC i tehničke informacije: 


Hrđa, plijesan ili mahovina nemaju šanse. Dugotrajno lijepa pojava je zajamčena. Polikarbonat krovište je također opremljen s učinkovit UV filter s gotovo 100% UVA i UVB zaštitu od 75%. Veliki plus je visoka propusnost za svjetlo materijala. Dakle, ne samo da štite Vaš automobil od pregrijavanja unutrašnjosti, tako da će uvijek osjećati ugodno, također sprječava blijeđenje auto bojom i ukrasiti cijelo područje zaklon. Aluminij skloništa imaju kapacitet (ovisno o tipu) od 60 do 150 kg / m2, a otpor vjetrovi oluja ili orkanske. Više informacija o hotove-pristresky.cz

 

Napsat dotaz na prodejce
 • Aluminij nadstrešnica MLC
 • Aluminij nadstrešnica MLC
 • Aluminij nadstrešnica MLC
 • Aluminij nadstrešnica MLC
Ukupna ocjena
100 %
1 Kupac ocijenjeno
 • 1 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

PJRPJR
16 798 HRK 13 270 HRK
Pergola PJRPergola PJR
16 798 HRK 13 270 HRK
PJFPJF
33 596 HRK 26 541 HRK
Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.