Požurite!


 

SpecifikacijaTehničke informacije

Moderan dizajn aluminijskih pergola sa hladu MLR serije pružit će vam ugodan odmor na vrućim danima. Stan ravnog krova s ​​nagibom, koja se može prilagoditi tijekom instalacije ili lijevo / desno ili obrnuto. Krov je izrađen od čvrstog Lexan i izgleda poput stakla. Krovni štoviše ima izvanredna svojstva izolacijskih, 100% UV (UVA) i 75% IR (zaštita od UVB zračenja). 
 
 

Pergola je uglavnom samohranih u dva ili tri stupca koji ne zahtijevaju pričvršćivanje na zgradi. Zbog pergola može vrlo dobro poslužiti kao vrt vidikovaca . Struktura je izrađena od anodiziranog aluminija, to ne zahtijeva, za razliku od drugih održavanje materijala.

Najveća prednost u odnosu na druge aluminijske pergolám nije samo dizajn, a posebno funkcionalan krovište u cijelosti Lexan, gdje nema kondenzacije vode. Krovovi je zapravo jedan od najboljih sjenila funkcije. Aluminijske Pergolas su jedini u Češkoj cerfifikovány TÜV. Kina nije kopija, nego je izvorna japanska uz jamstvo od 10 godina. 
Najprodavanije pergole veličine i boje su na lageru za hitnu dostavu. Pergolas se isporučuju kao slobodan instalacije, pa ako ste zainteresirani, kao i, uključujući i ključ u ruke okupljanja i cijeloj Češkoj i Slovačkoj. Ugradnja je moguća na dva načina - direktno ili betoniranja u rov pomoću čelične prirubnice, koji su učvršćeni na kemijsku sidro u prethodno pripremljenu podlogu. 
Za više informacija, kontaktirajte nas, mi ćemo Vam poslati točnu isporuku cijena ključ u ruke, uključujući instalacije. Hrđa, plijesan ili mahovina nemaju šanse. Dugotrajno lijepa pojava je zajamčena.  Krovovi također je opremljen učinkovitim UV filtrom s gotovo 100% UVA i UVB zaštitu od 75%. Veliki plus je visoka propusnost za svjetlo materijala. H liníkové Pergolas imaju kapacitet punjenja (ovisno o tipu) od 60 do 150 kg / m2, a otpor vjetrovima i Gale uragan. 

Više informacija o www.hotove-pergoly.cz ili čak www.alu-pergoly.cz

ShowroomNajveće izložbeno središte u Češkoj

Uvjerite se na vlastite oči

Posjetite jedan od najvećih izložbenih centara u Češkoj - Říčany kod Praga i Holubice kod Brna i odaberite između desetaka proizvoda.

Čeka vas:

 • Ukupna površina izložbenih središta 10 500 m2
 • Tim educiranih prodavača koji će Vam dati savjet
 • 58 izloženih proizvoda

HobbytecObiteljska tvrtka

 • Za nas su na prvom mjestu zadovoljni klijent i kvalitetni proizvodi koji će mu donijeti radost i biti korisni.
 • Montiranje u cijeloj Češkoj i Slovačkoj

  Trenutno smo u stanju pružati usluge u cijeloj Češkoj i Slovačkoj.
 • Dizajn, kvaliteta, cijena

  Naši proizvodi kombiniraju izvanvremenski dizajn, kvalitetne materijale i cijenu bez konkurencije na tržištu.
 • Najveći izložbeni prostori u Češkoj

  Za vas smo u Češkoj napravili najveće izložbene prostore. Naći ćete nas u Pragu i Brnu.
 • Vlastita proizvodnja

  U našem radu se oslanjamo na vlastitu proizvodnju. To nam omogućuje ostvarenje narudžbi točno po mjeri.
 • Najšira ponuda u Češkoj

  Klijentima nudimo cjelovitu ponudu svih dostupnih proizvoda za kuću i vrt.