Požurite!


 

SpecifikacijaTehničke informacije

 
Aluminij pergola u vrtu stvara ugodan kutak pogodan za dnevni odmor i razgovor s prijateljima, a od proljeća do jeseni. Pollux serije odlikuju dugim vijekom trajanja, uglavnom zahvaljujući kvaliteti materijala. Ugradnja aluminijske pergole je vrlo jednostavno. Sretni smo proizvesti prilagođene pergolom i bazen ograde ili sklonište za automobil. Prije proizvodnje usamljenost prolazi svaki Pergola točan fokus naših tehničara.
 
Pergolas konstrukcija izrađena od aluminija koji je podvrgnut obradi površine, TOR. eloksiranje, zahvaljujući kojoj materijal ne podliježe koroziji, čak i nakon godina. Standardna boja aluminija struktura je antracit, bijele ili smeđe boje. Boja, ali također možete odabrati RAL za dodatnu naknadu.
 
Kao što su krovište, odlučili smo se za pergole Pollux serije sigurnosnog stakla. Odlikuje se visokom otpornošću na udarce i udaraca, ručke baraž tuče. U slučaju da nakon svih šteta, ne predstavlja opasnu oštre oblike, koji se lako može smanjiti dijete ili odrasla osoba, ali prekide u fragmentima s glatkim rubovima, koje neće biti ozlijeđen. Možete odabrati stakla u čistom, mliječna ili dimi završiti. Dim staklo će cijeniti posebno na mjestima gdje je izložena cjelodnevni pergolom sunčevog zračenja.
 
Dimenzije dužine aluminija pergole 200 cm do 600 cm, s dubine od 250 cm do 700 cm. Moguća varijanta, možete vidjeti u nastavku u našem cjeniku.
Više informacija može se pronaći na portalu s najširi raspon pergole Češkoj www.hotove-pergoly.cz ili www.alu-pergoly.cz 
Boja konstrukcije
Základní barvy konstrukce jsou antracitová, bílá a hnědá. Za příplatek 15 % je možno zvolit jakoukoliv barvu RAL.
Pokrivanje
Zastřešení pergoly je z bezpečnostního skla. To se vyznačuje velkou odolností. V nabídce je sklo v čirém, mléčném či kouřovém provedení.
Dimenzije
Nejčastější rozměry: šířka v rozmezí od 200 - 700 cm, hloubka od 250 - 600 cm. Výsledný rozměr pergoly přizpůsobíme vašim požadavkům a finančním možnostem.
Zaštita
Pergolu je možno doplnit roletami a žaluzemi. Zároveň se dají ke konstrukci přidat boční skleněné stěny a vytvořit z pergoly sezonní zimní zahradu.

ShowroomNajveće izložbeno središte u Češkoj

Uvjerite se na vlastite oči

Posjetite jedan od najvećih izložbenih centara u Češkoj - Říčany kod Praga i Holubice kod Brna i odaberite između desetaka proizvoda.

Čeka vas:

 • Ukupna površina izložbenih središta 10 500 m2
 • Tim educiranih prodavača koji će Vam dati savjet
 • 58 izloženih proizvoda

HobbytecObiteljska tvrtka

 • Za nas su na prvom mjestu zadovoljni klijent i kvalitetni proizvodi koji će mu donijeti radost i biti korisni.
 • Montiranje u cijeloj Češkoj i Slovačkoj

  Trenutno smo u stanju pružati usluge u cijeloj Češkoj i Slovačkoj.
 • Dizajn, kvaliteta, cijena

  Naši proizvodi kombiniraju izvanvremenski dizajn, kvalitetne materijale i cijenu bez konkurencije na tržištu.
 • Najveći izložbeni prostori u Češkoj

  Za vas smo u Češkoj napravili najveće izložbene prostore. Naći ćete nas u Pragu i Brnu.
 • Vlastita proizvodnja

  U našem radu se oslanjamo na vlastitu proizvodnju. To nam omogućuje ostvarenje narudžbi točno po mjeri.
 • Najšira ponuda u Češkoj

  Klijentima nudimo cjelovitu ponudu svih dostupnih proizvoda za kuću i vrt.