kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Aluminij pergola sa staklenim TF
 • Aluminij pergola sa staklenim TF
 • Aluminij pergola sa staklenim TF
 • Aluminij pergola sa staklenim TF

Aluminij pergola sa staklenim TF

Proizvođač:SankyoAlumi
Dostupnost:30 dana
Garancija:2 godine
Japanski aluminij pergola TF je idealan za krovne terase ili kao zaklon uza zid kuće. Njegov čist dizajn i uljepšati prirodni komplement i moderan i starije zgrade. Zasađeno lozom napraviti ovu japansku cvatnje Pergola kutak u svom vrtu. Materijali od kojih je formirana, kako se oduprijeti vruće ljetne dane, te u ledenim i snježnim noćima.

 
 

Od ranog proljeća, možete uživati sjedeći u hladu japanskom pergolom bez brige da neće ostaviti kiša ili sunce sunce. Prije svega da vas štiti od akrilnog stakla krova koji može izdržati sve vremenske uvjete. Akril staklo, također poznat kao akrilnog stakla nije predmet postupnog smanjenja transparentnosti, za razliku od većine umjetne leće. Održavanje krovnih Pergolas je vrlo jednostavno, jer je materijal, naravno, odbija prljavštinu.Osim pleksiglasa za poliranje male ogrebotine i druge manje štete. Pleksiglas može naručiti u jasan, mliječna ili dimi završiti.

Japanski aluminija pergola TF serija ima pravokutni oblik. Nudimo više od 20 standardizirane veličine. Struktura je siva, ali želite da bude dostavljen na bijelu, bronce ili srebra.  S obzirom na vrstu gradnje, možete birati između dvije vrste:
 1. Uz plasman podrške postova na kraju krovne konstrukcije
 2. Uz mogućnost visi prateće stupce u rasponu od 10 do 50 cm do kraja krova pergole
Pergolas osigurati isporuku uz nadoplatu, uključujući i instalacije. Ugradnja se vrši na dva načina. Betoniranje, u izvođenju rupe i ugradnju na ranije pripremljenim betonskim stopama.

Originalni montaže upute Pergolas s čvrstim stupovima za preuzimanje OVDJE
Originalni montažu Upute pergola sa kliznim rukavima za preuzimanje OVDJE
 
Aluminijska konstrukcija u sivoj boji. Na zahtjev običaj dostupan u bijeloj, smeđoj, broznovém ili srebra. Krovovi je mliječno ili jasno s UV zaštitom. Na zahtjev, možemo isporučiti verziju dim.

 

Tu je izbor od dvije vrste struktura. Postavljanje prvi tip podržava stupove na kraju krovne konstrukcije.
Drugi tip visi sa postovima podrške. Lokacija postova može biti od 10 do 50 cm od kraja krova. Nabava Pergolas osigurati dodatnu naplatu, uključujući i instalacije. Ugradnja se vrši na dva načina. Betoniranje, u izvođenju rupe i ugradnju na ranije pripremljenim betonskim stopama. 
 

Najpopularnija Tehnički crteži Pergolas TF serija sa fiksnim postova

Najpopularnija tehnički crteži serije TF pergola sa kliznim ispostavama postova

 • Upute za instalaciju (en) verzija fiksne nosivim stupovima (Fix post) preuzimanje OVDJE
 • Upute za instalaciju (en) varijanta slide podržava stupovi (koji nosi snop) preuzeti OVDJE

 

 


Moderna Japanska aluminija pergola serija TF krovište u obliku akrilnog stakla. Krovovi ima zaštitu od sunca kao UV filter. I izvrsna zaštita / izolacijska svojstva. Vedro akrilno staklo također ima efekt samočišćenja. S ovom novom tehnologijom, staklo s vrha znatno manje prljavo. 

Više informacija o www.hotove-pergoly.cz
Napsat dotaz na prodejce
 • Aluminij pergola sa staklenim TF
 • Aluminij pergola sa staklenim TF
 • Aluminij pergola sa staklenim TF
 • Aluminij pergola sa staklenim TF
 • Aluminij pergola sa staklenim TF
 • Aluminij pergola sa staklenim TF
 • Aluminij pergola sa staklenim TF
 • Aluminij pergola sa staklenim TF
 • Aluminij pergola sa staklenim TF
 • Aluminij pergola sa staklenim TF
Ukupna ocjena
100 %
3 korisnici ocijenjeno
 • 3 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

Poluks, staklomNajprodavanijeShowroomPoluks, staklom
32 181 HRK 20 275 HRK
Feri, kitNajprodavanijeFeri, kit
13 539 HRK 6 850 HRK
Aluminij pergola serije MLCShowroomAluminij pergola serije MLC
27 474 HRK 21 705 HRK
Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.