Požurite!


 

SpecifikacijaTehničke informacije

Aluminij pergola serija će staviti Terasa ugla za svakodnevnu relaksaciju, bilo za čitanje knjige ili za prikupljanje s prijateljima. Budući da je samohranih i može se jednostavno ugraditi bilo gdje.
Možete ga koristiti za sklonište ili ulazu nadstrešnica na balkon. Prostor između pergolom i zida može biti zapečaćene pečatom.
 
Pergola konstrukcija je aluminij, koji je podvrgnut specifične regulacije poznata kao eloksiranje, u kojoj je gornji sloj je materijal obrađen tako da se materijal ne podliježe korozije. Dizajn boja je siva, smeđa ili bronce.
 
Za pergole krovište, odabrali smo puni Lexan, najpoznatiji kao vrlo izdržljivog materijala pogodnog za stakla. Vedro performanse stakla vrlo dobro prenosi svjetlo i štiti od štetnog UV zračenja. Krovni zahvaljujući njemu ugodno zasjenjena terasa. Također je moguće dizajnirati prozore za mliječne ili dima.
                                                                                                                                                
Pergole Terasa serije su standardizirani i ne može se uređivati ili mijenjati boju. Tablica dimenzija u kojoj proizvodimo pergola možete pogledati u nastavku.
Cijena na kartici je veličine 190x130 cm.
 
Nabava Pergolas pružiti bilo putem kurira bez instalacije ili na zahtjev dostavu uključujući instalacije. Ugradnja se vrši na dva načina. Betoniranje, u izvođenju rupe i ugradnju na ranije pripremljenim betonskim stopama.
Obrouskou prednost Pergolas Terasa je jedinstven sustav gradnje koji ne treba da se usidri na zid pergole. Pergola je samohranih i može biti površinski montirani na zid bez sidrenje! Prostor između pergolom i zida može biti pokrivena s pečatom kao što je prikazano u nastavku. 
 

Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu može se koristiti kao sklonište pergolom na terasi, prolivena ili sklonište na ulazu na balkon. 
 

Nabava Pergolas osigurati ili ured putem kurirske službe bez instalacije ili na zahtjev dostavu uključujući instalacije. Ugradnja se vrši na dva načina. Betoniranje, u izvođenju rupe i ugradnju na ranije pripremljenim betonskim stopama. 
  

ShowroomNajveće izložbeno središte u Češkoj

Uvjerite se na vlastite oči

Posjetite jedan od najvećih izložbenih centara u Češkoj - Říčany kod Praga i Holubice kod Brna i odaberite između desetaka proizvoda.

Čeka vas:

 • Ukupna površina izložbenih središta 10 500 m2
 • Tim educiranih prodavača koji će Vam dati savjet
 • 58 izloženih proizvoda

HobbytecObiteljska tvrtka

 • Za nas su na prvom mjestu zadovoljni klijent i kvalitetni proizvodi koji će mu donijeti radost i biti korisni.
 • Montiranje u cijeloj Češkoj i Slovačkoj

  Trenutno smo u stanju pružati usluge u cijeloj Češkoj i Slovačkoj.
 • Dizajn, kvaliteta, cijena

  Naši proizvodi kombiniraju izvanvremenski dizajn, kvalitetne materijale i cijenu bez konkurencije na tržištu.
 • Najveći izložbeni prostori u Češkoj

  Za vas smo u Češkoj napravili najveće izložbene prostore. Naći ćete nas u Pragu i Brnu.
 • Vlastita proizvodnja

  U našem radu se oslanjamo na vlastitu proizvodnju. To nam omogućuje ostvarenje narudžbi točno po mjeri.
 • Najšira ponuda u Češkoj

  Klijentima nudimo cjelovitu ponudu svih dostupnih proizvoda za kuću i vrt.