kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Čelik nadstrešnica CP STAN 6 postova

Čelik nadstrešnica CP STAN 6 postova

Veličina: 297 x 596 cm

Proizvođač:Siebau
Dostupnost:prosjek od 2-5 dana
Garancija:proširena 10 godina
Moderni čelika Carpots su dostupni u nekoliko verzija modela, svaki je drugačiji i originalni. Ipak, oni imaju jednu zajedničku stvar - vrhunske kvalitete koja jamči dug život i 100% zaštita vozila od vremenskih nepogoda. Štapovi može modularno dodano međusobno ne ograničava na širinu skloništa. Vrlo popularni su i nizu Dizajn skloništa u stambenim zgradama. 


Više informacija o hotove-garaze.cz
Napsat dotaz na prodejce
Ukupna ocjena
100 %
2 korisnici ocijenjeno
  • 2 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

CP STAN BOXCP STAN BOX
74 253 HRK 63 858 HRK
CPMCPM
40 453 HRK 34 789 HRK
Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.