kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Drvena nadstrešnica AN10
 • Drvena nadstrešnica AN10
 • Drvena nadstrešnica AN10
 • Drvena nadstrešnica AN10

Drvena nadstrešnica AN10

Veličina: 600 x 311 cm

Proizvođač:jedna trgovina
Dostupnost:prosjek od 2-5 dana
Garancija:2 godine
Elegantna drvena šupa na automobil će zaštititi vaš automobil od kiše, sunčeve svjetlosti aa znatiželjnih uštedjeti puno vremena proveo u perilicu. Zahvaljujući kvaliteti materijala i besprijekoran usklađenja vrijednosti naši tehničari vašeg šupi košta vremena i besprijekorno. Ovi modeli prolio AN10 600x311 cm pogodna je za jedan automobil i ne zahtijeva sidrenje u zgradu, tako da se može postaviti bilo gdje. Ugradnja nadstrešnica je suha, što znači da je gotovo uvijek moguće, bez obzira na vrijeme.
 
Njegov drveni štand ili pergola se danas predložiti u našem 3D planer pergolom nadstrešnica, nadstrešnica neola.  Vaši prijedlozi će rado savjetovati i provesti njihovu provedbu.
 
Izgradnja baca i pergole trgovinu Jedan je izrađen od laminiranog drva. To je vrlo fleksibilan materijal, koji se može proizvesti iz bilo kojeg geometrijskih oblika velikih presjeka dimenzija i dužina. Sve je strojno na CNC strojevima. Laminirano drvo je otporno na vodu, vatru, kao i raznih agresivnih tvari. Dizajn Boja možete birati između 12 nijansi drva.
 
Krova izrađena je od polikarbonata koji je otporan na utjecaj, bilo da je padala tuča ili zakucavanje, polikarbonat ostaje čvrsta. Još jedna prednost polikarbonata je da sadrži UV zaštitu, zbog čega je vrlo dobra toplinska i filtrira suncu. Zahvaljujući njemu, vaš automobil, čak iu najvećoj vrućini boje neće pregrijati i izgubiti svoju zasićenost boje. Osim polikarbonata, naravno, odbija prljavštinu ili gljivica i mahovine za prihvat prestanu. A zahvaljujući nadstrešnicom gotovo bez održavanja. Krovovi, možete odabrati dizajn: jasan, mliječnu dim. Alternativno, također je moguća opcija ostali krovnih materijala.
 
Pergola drva isporučuje na dva načina:
prvo Bez instalacije - mail-poredak tvrtka nudi distribuira sjenicu koju okupiti se
drugo Uvoz Pergola izravno od strane naše tvrtke, koja pergola i profesionalno okupljene
 

specifikacije:

 • Dimenzije: 311 cm x 600 cm
 • Boja dizajn: drvo izbornik izbor boja
 

specifikacije:

 • Dimenzije: 311 cm x 600 cm
 • Boja dizajn: drvo izbornik izbor bojaViše informacija o www.carportplanet.cz / www.hotove-pergoly.cz
Napsat dotaz na prodejce
 • Drvena nadstrešnica AN10
 • Drvena nadstrešnica AN10
 • Drvena nadstrešnica AN10
 • Drvena nadstrešnica AN10
Ukupna ocjena
100 %
3 korisnici ocijenjeno
 • 3 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

M5 / M6M5 / M6
41 583 HRK 35 762 HRK
W3 / W4W3 / W4
36 939 HRK 30 925 HRK
AN12 DOUBLEAN12 DOUBLE
45 507 HRK 37 540 HRK
Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.