kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Gotove garaža sa ravnim krovom i gipsa
 • Gotove garaža sa ravnim krovom i gipsa
 • Gotove garaža sa ravnim krovom i gipsa
 • Gotove garaža sa ravnim krovom i gipsa

Gotove garaža sa ravnim krovom i gipsa

Proizvođač:jedna trgovina
Dostupnost:30 dana
Garancija:2 godine

Montažne metalne garaže sa žbukom Meissa savršeno uklapaju u urbanom tkivu, preko žbuka je ne razlikuje od obične konstrukcije. Oni su mobilni, oni se lako može prenijeti s jednog mjesta na drugo. Možete birati između jednog ili dvije verzije. Montažne garaže se može podijeliti pomoću particije, tako da ćete dobiti posebnu prostoriju za skladištenje ili postavljanje shop.

Montažne garaže se može staviti u manje dostupnim mjestima. Sa širokim rasponom dimenzija, možete odabrati garažu koja će najbolje odgovarati određenu lokaciju.

Garaža se isporučuje na ključ u ruke osnovi, samo pripremiti mjesto gdje je garaža stajati, ili možete završiti građevinske spremnost da nas obavijestite. Za izgradnju montažnih metalnih garaže obično ne treba građevinsku dozvolu ili temeljnu ploču. Instalacija se obično obavlja u jednom danu, vi ste spremni za korištenje.

Svi čelični dijelovi su dobro pocinčani, tako da su u potpunosti zaštićeni od korozije. Ravni krov može se lako nositi s naletom snijega u zimskim mjesecima (kapacitet 125 kg / m2). 

Daljnje informacije:

 

Više informacija o montovana-garaz.cz 
Napsat dotaz na prodejce
 • Gotove garaža sa ravnim krovom i gipsa
 • Gotove garaža sa ravnim krovom i gipsa
 • Gotove garaža sa ravnim krovom i gipsa
Ukupna ocjena
100 %
2 korisnici ocijenjeno
 • 2 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.Alternativni proizvodi

Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.