kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Krovovi iznad vrata XXL serije PJR
 • Krovovi iznad vrata XXL serije PJR
 • Krovovi iznad vrata XXL serije PJR
 • Krovovi iznad vrata XXL serije PJR

Krovovi iznad vrata XXL serije PJR

Proizvođač:SankyoAlumi
Dostupnost:prosjek od 2-5 dana
Garancija:proširena 10 godina
Krovovi iznad vrata dostupne su u različitim veličinama. Za manje dimenzije, krovišta bez stupova podrške usidrenih u zid samo u većim veličinama potrebne prateće stupaca.  Krov je izrađen od akrilnog stakla. Krovni štoviše ima izvanredna svojstva izolacijskih, 100% UV (UVA) i 75% IR (zaštita od UVB zračenja). Struktura je izrađena od anodiziranog aluminija, to ne zahtijeva, za razliku od drugih održavanje materijala.
Uzorak vez bez provođenja Slouk konstrucek zgrade je kroz čelične grede, koje nisu uključene u cijenu. Najveća prednost u odnosu na druge aluminijske pergolám nije samo dizajn, a posebno funkcionalan krovište u cijelosti Lexan, gdje nema kondenzacije vode. Krovovi je zapravo jedan od najboljih sjenila funkcije. Aluminijske Pergolas su jedini u Češkoj cerfifikovány TÜV. Kina nije kopija, nego je izvorna japanska uz jamstvo od 10 godina. 
 
 
Najprodavanije pergole veličine i boje su na lageru za hitnu dostavu. Pergolas se isporučuju kao slobodan instalacije, pa ako ste zainteresirani, kao i, uključujući i ključ u ruke okupljanja i cijeloj Češkoj i Slovačkoj. Za više informacija, kontaktirajte nas, mi ćemo Vam poslati točnu isporuku cijena ključ u ruke, uključujući instalacije. 
 

Hrđa, plijesan ili mahovina nemaju šanse. Dugotrajno lijepa pojava je zajamčena.  Krovovi također je opremljen učinkovitim UV filtrom s gotovo 100% UVA i UVB zaštitu od 75%. Veliki plus je visoka propusnost za svjetlo materijala. H liníkové Pergolas imaju kapacitet punjenja (ovisno o tipu) od 60 do 150 kg / m2, a otpor vjetrovima i Gale uragan. 

Više informacija o www.hotove-pergoly.cz ili čak www.alu-pergoly.cz
Napsat dotaz na prodejce
 • Krovovi iznad vrata XXL serije PJR
 • Krovovi iznad vrata XXL serije PJR
 • Krovovi iznad vrata XXL serije PJR
 • Krovovi iznad vrata XXL serije PJR
 • Krovovi iznad vrata XXL serije PJR
Ukupna ocjena
0 %
Nitko još nije nehodnotil proizvoda
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

Pergola PJRPergola PJR
16 798 HRK 13 270 HRK
Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.