kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Moderna podesiva ležaljka Merlo
  • Moderna podesiva ležaljka Merlo

Moderna podesiva ležaljka Merlo

Proizvođač:jedna trgovina
Dostupnost:prosjek od 2-5 dana
Garancija:2 godine
Kvaliteta podesiva ležaljka za svoj vrt ili vrt. Moderna, visoke kvalitete ležaljke izrađen od izdržljivog polipropilena. Struktura se sastoji od materijala koji je otporan na jake vremenske uvjete i UV zračenje. Namještaj ne zahtijeva posebnu brigu je održavanje.

Speciikace:

  • 190 x 90 x 62 cm
Napsat dotaz na prodejce
  • Moderna podesiva ležaljka Merlo
Ukupna ocjena
0 %
Nitko još nije nehodnotil proizvoda
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

Aluminij ležaljke NashiraNaš savjetAluminij ležaljke Nashira
2 505 HRK 1 393 HRK
Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.