ProizvodiMontažna kuća 59 m² LOUNGE

Požurite!


 

SpecifikacijaTehničke informacije

Predgotovljeni etaže LOUNGE pretvara žive u svom svakodnevnom radosti. Kuća ima tri sobe koje su dizajnirane tako da se komotno moglo stanovati mladi par. Koristite montažnih kuća, ali ne poznaje granice. Ležaljka 59 m2, može se koristiti i za ured ili radionicu. Zasvođen krov s drvenim gredama i vanjskim ukrasne drvene obloga oblika primjetan već na prvi pogled, tipičnom stilu za ovu seriju. 

Nakon ulaska u prvu kuću ste došli na djelomično natkrivenu terasu, idealno za sjedenje sa svojim voljenima ili prijateljima. Ulazna vrata čeka najveću sobu u kući namijenjen za dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom. Na desnoj strani je prostor koji je njegov položaj i veličina očiti izbor za kupaonicu sa WC-om. Iz kupaonice u pravom smjeru je manja soba, pogodna za spavaću sobu, na primjer.
 
 
  
Struktura se sastoji od SIP panel sustava koji se može reciklirati. Ploče se sastoje od dva panela, uključujući OSB sloju ekspandiranog polistirena koji služi kao nosač ploče, a posebno kao izolacija. To je materijal koji uvelike izolira toplinu, zvuk i otporan na vatru i vlagu.


 

Na zahtjev, mi smo u stanju provesti različite projekte koji kupac opskrbljuju se. Osim toga, pružamo gradnju kuće gotovo sve od najvećih konzultanata, G-servis, koji smo partner. Pružamo kompletnu uslugu od projektiranja do izgradnje kuća na ključ u ruke osnovi.  
 
Prostor izgraditi kuću će vam rado pripremiti, pružiti zemljani radovi, uključujući veze. Alternativno, izvođenje i završni građevinski potrebno uređenje okoliša, ili čak i polaganje pločnika.
 
Projektna dokumentacija u malom obliku kako bi se dobila preliminarnu izjavu poslovne zgrade besplatno preuzimanje u PDF formatu
 Više informacija na tel: 840 810 810 ili info@hobbytec.cz

ShowroomNajveće izložbeno središte u Češkoj

Uvjerite se na vlastite oči

Posjetite jedan od najvećih izložbenih centara u Češkoj - Říčany kod Praga i Holubice kod Brna i odaberite između desetaka proizvoda.

Čeka vas:

 • Ukupna površina izložbenih središta 10 500 m2
 • Tim educiranih prodavača koji će Vam dati savjet
 • 58 izloženih proizvoda

HobbytecObiteljska tvrtka

 • Za nas su na prvom mjestu zadovoljni klijent i kvalitetni proizvodi koji će mu donijeti radost i biti korisni.
 • Montiranje u cijeloj Češkoj i Slovačkoj

  Trenutno smo u stanju pružati usluge u cijeloj Češkoj i Slovačkoj.
 • Dizajn, kvaliteta, cijena

  Naši proizvodi kombiniraju izvanvremenski dizajn, kvalitetne materijale i cijenu bez konkurencije na tržištu.
 • Najveći izložbeni prostori u Češkoj

  Za vas smo u Češkoj napravili najveće izložbene prostore. Naći ćete nas u Pragu i Brnu.
 • Vlastita proizvodnja

  U našem radu se oslanjamo na vlastitu proizvodnju. To nam omogućuje ostvarenje narudžbi točno po mjeri.
 • Najšira ponuda u Češkoj

  Klijentima nudimo cjelovitu ponudu svih dostupnih proizvoda za kuću i vrt.