kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Montažne garaže s krova i gipsa
 • Montažne garaže s krova i gipsa
 • Montažne garaže s krova i gipsa
 • Montažne garaže s krova i gipsa

Montažne garaže s krova i gipsa

Proizvođač:jedna trgovina
Dostupnost:prosjek od 2-5 dana
Garancija:2 godine

Montažne garaže s krova, savršeno se uklapa čak i na mjestima gdje je ravni krov činilo zbunjujući. Zahvaljujući žbuka je ne razlikuju od okolnih zgrada. Za stjecanje montažne metalne garaže obično nisu potrebne građevinske dozvole i osnovna ploča. Garaža služe ne samo za parkirati svoj automobil, možete ga koristiti kao skladište ili radionica.

Izgradnja je vrlo brzo, njegova nova garaža, možete početi koristiti sljedeći dan. Montažne garaže, za razliku od opeke garaža gradnje u bilo koje vrijeme nakon što se presele na drugo mjesto. Zaboravite dugo čekati za dovršetak radova i zahtjevno komunicirati s više dobavljača. Garaža će se graditi ključ u ruke, samo pripremiti Gradilište ili građevinski spremnost pustiti nas znati.

Vaš auto će se u metalnom garaži savršeno zaštićen od vremenskih prilika i nenechavýma očima lopova.

Sljemenjak krov s kapacitetom od 125 kg / m ² može nositi gotovo bilo naletom snijega. Savršen dizajn i strukturna obilježja su dokumentirani profesionalne certifikate. Svi dijelovi od čelika su klasa pocinčani su otporni su na koroziju i na taj način doprinijeti dugog života u garaži. Gotove garaža izdržati najzahtjevnije uvjete.

 

Daljnje informacije:

 Više informacija o montovana-garaz.cz
Napsat dotaz na prodejce
 • Montažne garaže s krova i gipsa
 • Montažne garaže s krova i gipsa
 • Montažne garaže s krova i gipsa
 • Montažne garaže s krova i gipsa
Ukupna ocjena
100 %
1 Kupac ocijenjeno
 • 1 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.Alternativni proizvodi

Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.