kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Nadstrešnica CP STAN
 • Nadstrešnica CP STAN
 • Nadstrešnica CP STAN
 • Nadstrešnica CP STAN

Nadstrešnica CP STAN

Proizvođač:Siebau
Dostupnost:30 dana
Garancija:proširena 10 godina
Kvaliteta Carports na jedan automobil od njemačke tvrtke Siebau imaju nekoliko prednosti. Prvo, ne smijemo zaboraviti da je proizvodnja konstrukcija korišteni su najbolji pocinčanog čelika. Krov nadstrešnicom i ostale komponente koje po želji možete odabrati su od najkvalitetnijih materijala tretirane s high-end procedure. To nam omogućuje da jamče ta skloništa za dugoročnu izdržljivost garanciju 10 godina.  Skloništa mogu biti bilo kakve pored njega ili iza njega, tako da možete dobiti veći kišobran površinu. Možete birati između nekoliko verzija s različitim dimenzijama.
 
Opcije su i dodatne plombe (valoviti, metal) da li leđa ili strani carpotu.Oni će vam pomoći zadržati svoju privatnost, ali i slavno blokirala sunce. Sva dodatna oprema za skloništa za automobile uz dodatni trošak. Struktura (potkrovlje), a sama krov je dostupan u bojama: bijela, smeđa, antracit.
 
Materijali koji se koriste su gotovo besmrtni i zaštitili svoj automobil za vrijeme jakih kiša ili snijeg tuševi. Dizajn održava stabilnu državu, čak i kada je brzina vjetra oluja ili uragan. Voda s krova odvod korito s integriranim odvod.
 
 

Više informacija o www.hotove-pristresky.cz 
Napsat dotaz na prodejce
 • Nadstrešnica CP STAN
 • Nadstrešnica CP STAN
 • Nadstrešnica CP STAN
 • Nadstrešnica CP STAN
Ukupna ocjena
90 %
2 korisnici ocijenjeno
 • 1 ×
 • 1 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

CP STAN BOXCP STAN BOX
74 253 HRK 63 858 HRK
CPMCPM
40 453 HRK 34 789 HRK
Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.