VIP reference

Naši projekti

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija dostupnih kvalitetnih rješenja diljem segment za kuću i vrt s godišnjim prometom od preko 500 milijuna, - CZK u srednjoj i istočnoj Europi. 

Mi isporučujemo prilagođene po mjeri proizvode (garaže, pergole, baca, zimskih vrtova, itd) i „kutija” gotove proizvode svjetskih proizvoda koji su na lageru za hitnu dostavu. Prilagođeni proizvodi su isporučeni uključujući ključ u ruke okupljanja diljem Češke i Slovačke, Njemačke i Austrije. U Češkoj pružamo obrade ili završne radove. Isporuka izvan tih zemalja možemo pružiti dogovoru. Trenutno smo u potrazi za prikladnim poslovnim partnerima za inozemnim tržištima u: Poljska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Italija i Francuska. 
 

Proizvođača, distributera - poduzetnici

Kako povećati prodaju i staviti svoje proizvode i proizvoda I u našoj ponudi kroz Češku i Slovačku?I ne samo to. Znamo kako vaš proizvod sam predati stranim tržištima srednje i zapadne Europe.  

Uz godišnji rast prometa među najbrže rastućih tvrtki u zemlji. Mi isporučujemo prilagođene po mjeri proizvode i „kutija” gotovih proizvoda širom svijeta i domaćih proizvođača. Proizvodi koji se uvoze ispraviti proizvođači su na lageru za hitnu dostavu. Prilagođeni proizvodi su isporučeni uključujući ključ u ruke okupljanja diljem Češke i Slovačke, Njemačke i Austrije. Mi imamo svoje prodajnog tima, tehničara i instalatera. Češki proizvodi distributeri obično isporučuju u obliku B / B ili B / C 


Pošaljite nam svoju ponudu na sljedeću adresu: dodavatel@hobbytec.cz
 

prvo Popis projekata u Češkoj

drugo proizvođači stranice

treći Projekti u Slovačkoj

4. proizvođači stranice

5. Projekti u Poljskoj

6. Projekti u Austriji

7. Nadolazeći projekti