Požurite!


 

SpecifikacijaTehničke informacije

Početna Hobbytec isključivo nudi na prodaju kata obiteljske kuće 6 + 1 sa površinom od 122 m2, koja nudi veliki prostor za opuštanje i stanovanje. Cijena je za mini.  Točan opseg isporuke je naveden u nastavku. Unutarnji raspored i položaj prozora, i dalje se mogu mijenjati prema zahtjevima kupca. Uz naš dizajner možemo raspravljati niz promjena od stavljanja plastičnih prozora, vrata i drugim detaljima. Ako planirate da se nasele u kući stvarno je za vas na varijante ključnu pravi izbor. To je dizajn koji uključuje, pored osnovnih električnih i vode distribucijskih sustava, podova i pločica prema vašim željama. Naravno, postoji sanitarije, kao što su WC-om, umivaonikom i tušem.
 
Navedena cijena kuće je mini verzija kući, uključujući i instalacije. Točan opseg ponude za montažnih i mobilne kućice su dostupne za download u PDF formatu OVDJE . Točna cijena će pripremiti na zahtjev. Za više informacija kontaktirajte nas. Kompletan asortiman montažnih kuća može se naći OVDJE .

Montažne i mobilne kućice koje gradimo na zahtjeve kupaca, kako prema vrsti projekata sa zajedničkim preinakama kao što su: premjestiti zidove, promijeniti položaj prozora, vrata, kao i promjene u izgledu svake sobe.

Na zahtjev, u mogućnosti smo izgraditi pojedine projekte koji donose kupcu sebe. Osim toga, pružamo gradnju kuće gotovo sve izborniku najveći konzultanti al. G-servis, koji smo partner. Pružamo kompletnu uslugu od projektiranja do izgradnje kuća na ključ u ruke osnovi. Detaljne informacije o projektima, mogućnostima uređivanja, cijene projekata i druge važne informacije mogu se pronaći OVDJE . Više o SIP tehnologija može se naći na linku OVDJE .
 


Osnovni parametri kuće

raspored6 + 1
izgrađeno područje73,6 m²
ograđeni prostor417,7 m³
Ukupna korisna površina122 m²
Poslovni tlo61 m²
korisna tavanski prostor61 m2
  
  

Detaljni montaža dokumentacija free download OVDJE

Zidovi modula su SIP kombinového materijal OSB dvije od kojih su ispunjene izolacijskim slojem ekspandiranog polistirena. Terasa je spojena na glavnu sobu i uđe u kuću, osim glavnih vrata je možda terasa. Kuća ima 6 odvojenih soba Glavni dnevni boravak nalazi u središtu zgrade, odvojene od onih za kupaonice i wc-om i male sobe - idealan kao spavaća soba, na primjer. Izgradnja, odnosno položaj prozora i zidova dolazi nakon sporazuma s dizajnerom prilagoditi svoje zahtjeve.
 
Montažne i mobilne kućice Hobbytec Početna graditi prema zahtjevima kupca, i prema vrsti projekata sa zajedničkim preinakama kao što su: premjestiti zidove, promijeniti položaj prozora, vrata, kao i promjene u izgledu svake sobe. Na zahtjev, u mogućnosti smo izgraditi pojedine projekte koji donose kupcu sebe. Osim toga, pružamo gradnju kuće gotovo sve izborniku najveći konzultanti al. G-usluga, od kojih smo partner. Pružamo kompletnu uslugu od projektiranja do izgradnje kuća na ključ u ruke osnovi. 
Detaljne informacije o projektima, mogućnostima uređivanja, cijene projekata i druge važne informacije mogu se pronaći OVDJE
 

Više informacija na tel: 840 810 810 ili info@hobbytec.cz


Više informacija na tel: 840 810 810 ili info@hobbytec.cz

ShowroomNajveće izložbeno središte u Češkoj

Uvjerite se na vlastite oči

Posjetite jedan od najvećih izložbenih centara u Češkoj - Říčany kod Praga i Holubice kod Brna i odaberite između desetaka proizvoda.

Čeka vas:

 • Ukupna površina izložbenih središta 10 500 m2
 • Tim educiranih prodavača koji će Vam dati savjet
 • 58 izloženih proizvoda

HobbytecObiteljska tvrtka

 • Za nas su na prvom mjestu zadovoljni klijent i kvalitetni proizvodi koji će mu donijeti radost i biti korisni.
 • Montiranje u cijeloj Češkoj i Slovačkoj

  Trenutno smo u stanju pružati usluge u cijeloj Češkoj i Slovačkoj.
 • Dizajn, kvaliteta, cijena

  Naši proizvodi kombiniraju izvanvremenski dizajn, kvalitetne materijale i cijenu bez konkurencije na tržištu.
 • Najveći izložbeni prostori u Češkoj

  Za vas smo u Češkoj napravili najveće izložbene prostore. Naći ćete nas u Pragu i Brnu.
 • Vlastita proizvodnja

  U našem radu se oslanjamo na vlastitu proizvodnju. To nam omogućuje ostvarenje narudžbi točno po mjeri.
 • Najšira ponuda u Češkoj

  Klijentima nudimo cjelovitu ponudu svih dostupnih proizvoda za kuću i vrt.