kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Sklonište za Farmer Okrugli FEAM Garaža
  • Sklonište za Farmer Okrugli FEAM Garaža

Sklonište za Farmer Okrugli FEAM Garaža

Pogodno za: skladištenje velikih poljoprivrednih strojeva, prikolice, držanja životinja i slično.

Proizvođač:ShelterLogic
Dostupnost:prosjek od 2-5 dana
Mobilni velikog kapaciteta tendom epske razmjere je nezamjenjiv potpore za svakog poljoprivrednika. To je dizajniran posebno za skladištenje velikih poljoprivrednih strojeva, sijena i slično, ali pro ne mogu poreći niti kao vanjski štale za konje i domaće životinje
Potpuno metalni montažni okvir se tretira s bojom visokokvalitetne plastike u prahu DuPont jamči izvrsnu zaštitu od korozije, zbog čega dugovječnost. Jedro se sastoji od tri sloja tkanog i termički povezani polietilen s UV filter. Jedro je 100% vodootporan, osiguravajući zastale životinje i druge stvari pod sjenu savršenog zaštitu od vlage i kiše.

Dimenzije sklonište:

  • 58 m² - 8 x 7.3 x 3.7 m
Napsat dotaz na prodejce
  • Sklonište za Farmer Okrugli FEAM Garaža
Ukupna ocjena
0 %
Nitko još nije nehodnotil proizvoda
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Alternativni proizvodi

Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.