Kategorije za izvozSMART Mobilna kućica 45 m²

Požurite!


 

SpecifikacijaTehničke informacije

Smart i minimalistički mobilni dom Smart 45m 2 impresionira na prvi pogled vanjskog svjetla drvenih obloga i velika krovna terasa. Ulaz u kuću preko terase vodi vas pravo do srži, u dnevnu sobu povezanu s kuhinjom. Od tamo možete doći lako u obje sobe, dimenzije prilagođene za spavaću sobu ili radnu sobu. Uz sobu s lijeve strane je i kupaonica s WC-om.


Mobilna kućica pretpostavit ćemo bilo gdje u Češkoj. Za prijevoz i gradnju kuće trebamo mjesto s izlazom na automobil s prikolicom i građevinske dizalice. Navedena cijena mobilne kućice je mini verzija bez terasi. Točan opseg ponude za montažnih i mobilne kućice su dostupne za download u PDF formatu OVDJE
 
Montažne i mobilne kućice Smart graditi i pripremiti za punu popunjenost u tri mjeseca. Zahvaljujući građevinskog modula SIP gradnja nije samo brz, ali i vrlo izdržljiv, pa čak i vlaga, vatra. SIP ploče sastoje od dva OSB ploče, između kojih je izolacijski sloj izrađen od ekspandiranog polistirena. Budući da je kuća dobro izolirana i toplinski i zvučno. Tu nastaju neželjena promjena temperature i troškovi zimskih operacija su vrlo prijateljski.
 
 
U slučaju da želite promijeniti položaj vrata i prozora od originalne verzije, samo konzultirati s našim konzultant. Živjeti u povezanoj kući tijekom cijele godine i potpuno ga iskoristiti, kladiti na ključu varijanta. Dodatak na osnovni dizajn uključuje polaganje podnih i zidnih pločica, također Kupaonice sanitarija kao što su WC, tuš kabina, umivaonik i kotla. Tu je i uvođenje električnih i vodovodnih cijevi. 
 
Točna cijena će pripremiti na zahtjev. Za više informacija molimo kontaktirajte . Kompletan asortiman montažnih kuća u PDF formatu OVDJE

Montažne i mobilne kućice koje gradimo na zahtjeve kupaca, kako prema vrsti projekata sa zajedničkim preinakama kao što su: premjestiti zidove, promijeniti položaj prozora, vrata, kao i promjene u izgledu svake sobe. Na zahtjev, u mogućnosti smo izgraditi pojedine projekte koji donose kupcu sebe. Osim toga, pružamo gradnju kuće gotovo sve izborniku najveći konzultanti al. G-servis, koji smo partner. Pružamo kompletnu uslugu od projektiranja do izgradnje kuća na ključ u ruke osnovi.
 
Više o SIP tehnologija može se naći na linku OVDJE
Projektna dokumentacija u malom obliku u svrhu dobivanja ured izjavu prije izgradnje za preuzimanje u PDF formatu OVDJE

Navštivně našu demo centar , gdje imate jedinstvenu priliku vidjeti montažnih kuća sa svojim vlastitim očima. Naši obrtnici će Vas savjetovati o pravilnom izboru kuće. 
Izloženi uzorci stalno mijenja dostupnost izložbeni preporuča se provjeriti prije posjete. 
 
 
 
Drugi popularan izbor je da se opskrbe montažne kuće na ključ u ruke osnovi, uključujući i sklopovi i pribor i druge predmete. Uz opskrbu kuća na ključ u ruke osnovi, također pripremni radovi u obliku zemljanih radova s uključujući i veze, te završni građevinski koliko je potrebno uređenje okoliša i polaganje asfaltiranje

Stvarni citat li razraditi na zahtjev. Za više informacija molimo kontaktirajte .
Navedena cijena kuće je mini uklj. montaža kuća. Opseg isporuke za modularni domove skinuti u PDF formatu OVDJE
Kompletan asortiman montažnih kuća u PDF formatu OVDJE
 

Izgradnja sustava SIP (Structural Izolirana ploča Systems) je univerzalni sustav za rješavanje strukture zidove, stropove i krovove različitih vrsta zgrada, ne samo za gradnju montažnih kuća od, ali je također široko koristi za razne svjetlo industrijskih i multi-funkcionalni objekata. To je pogodan ne samo za potpune nove zgrade, ali također se bave krovnim proširenja i renoviranja. SIPsCZ korišten je kao osnovni strukturni element samonosivog sendvič ploče. Ploča se sastoji od dvije OSB i izolaciju punjenje stabilizirane samogašeći polistiren EPS. Informacije o izgradnji sustava za preuzimanje PDF OVDJE

Omotač - omogućuje statika se tijelo sastoji od OSB proizvedena od postavljenih velikih čipovima, ploče Egger OSB 4 TOP su zalijepljene smole PU 100% slobodnog formaldehida.Prednost je mala težina i visoke čvrstoće. Temeljni - prvenstveno kao izolacijskog elementa izrađenog od stabiliziranim samogašeći polistirena EPS; Također služi kao potpora za OSB pločama neprohly pod opterećenjem.

Bliska-umrežena lijepljenih spojeva formira kompaktni i statički izolacijski konstrukcijski element koji je otporan na najstrože standarde zgrade. Sustav je ispitan i testiran od strane akreditiranih instituta - Tzus, PAVÚS, CSI, požari i certificirani VVUD Pragu. Proizvodnja i izgradnja sustava odvija se u sustav upravljanja proizvodnjom i podliježe redovitom pregledu. U proizvodnji, kroz strogu kontrolu svake ploče i na interval pjeskarenja je testiranje. Tek tada možemo biti sigurni u kvalitetu naših proizvoda i mirne savjesti dati kupcu garanciju na konstrukciju za razdoblje od 30 godina.Za projektiranje zgrada koji se koriste ručni sustav Katalog zgrada. Općenito sva pravila za projektiranje drvenih zgrada. Sustav se može koristiti za sastavljanje raznih dijelova kuće - ne morate se ograničiti na odabir samo određene tehnologije.


Glavne prednosti izgradnju sustava

 • Energetski učinkovit
 • propusnost Niska zraka kroz gutljaja panel struktura. Zahvaljujući ograničene temperaturnih promjena u strukturi, koji je vrlo stabilan termički otpor strukture „R”
 • Vlažnost unutar zgrade ne utječe na toplinski otpor konstrukcije u rubnim panela
 • Paneli SIPsCZ nema rupe ili šupljine i osiguranje ne curenje topline, respektivno. klima uređaj. U usporedbi s izolacijom balastnim tvarima, ili staklenih vlakana mineralne vune, ne javlja s panelima SIPsCZ vertikalnu cirkulaciju zraka
 • Za razliku od drvenih ili čeličnih konstrukcija, zgrada od opeke ili betonskih blokova, SIPsCZ panela zbog visokog omjera površinske strukture i broja priključaka koji ne proizvode nepotrebne gubitak toplinskih mostova.
 • Zgrada SIPsCZ modul je otporan na glodavce i insekata (za životinje pjenasti materijal je indigestible).
 

Razlozi za odabir sustava

 • Jeftinije kućište - u prosjeku 20% u odnosu na cigle kuće
 • Brzina izgradnje - Stanovanje već su 8-12tjedna
 • Zdrava kućište bez alergena, plijesni i formaldehida
 • Ušteda energije - uštedite do 70%
 • Ekološka gradnja - drvo se može reciklirati i obnovljivi resurs
 • Tijekom cijele godine građevinska sezona - vremenska ograničava izgradnju najmanje
 • Suhi postupak gradnje - ne vymrznout zgrade (bez vode)
 • Veće područje - više od 10% površine upotrebljiv (zbog debljine stijenke)


Zahvaljujući brzu instalaciju i brzo se kreće u novu kuću će uštedjeti nekoliko mjeseci, ponekad i do nekoliko najam za njihove trenutne stanovanja. Mala debljina vanjske stijenke na jednokatnicu s s ugrađenim površine 100 m2, ušteda u odnosu na cigle 10 m2, odnosno jednoj sobi, a to je oko 170.000 do 210.000 CZK. Brza izgradnja nekoliko desetaka tisuća cheapens troškove hipoteka. Postoji razlika platiti kamatu na puni iznos za izgradnju tri mjeseca ili dvije godine. Izgradnja tehnologije SIPsCZ su vrlo precizni, zahtijevaju veće troškove popravka i dodatni rad. POSLOVNI RASHODI SIPsCZ kuće su zbog izvrsnih toplinskih tehničkih svojstava minimalne - od 1.200 do 3.000 CZK / mjesec.
 

Više informacija na tel: 840 810 810 ili info@hobbytec.cz

ShowroomNajveće izložbeno središte u Češkoj

Uvjerite se na vlastite oči

Posjetite jedan od najvećih izložbenih centara u Češkoj - Říčany kod Praga i Holubice kod Brna i odaberite između desetaka proizvoda.

Čeka vas:

 • Ukupna površina izložbenih središta 10 500 m2
 • Tim educiranih prodavača koji će Vam dati savjet
 • 58 izloženih proizvoda

HobbytecObiteljska tvrtka

 • Za nas su na prvom mjestu zadovoljni klijent i kvalitetni proizvodi koji će mu donijeti radost i biti korisni.
 • Montiranje u cijeloj Češkoj i Slovačkoj

  Trenutno smo u stanju pružati usluge u cijeloj Češkoj i Slovačkoj.
 • Dizajn, kvaliteta, cijena

  Naši proizvodi kombiniraju izvanvremenski dizajn, kvalitetne materijale i cijenu bez konkurencije na tržištu.
 • Najveći izložbeni prostori u Češkoj

  Za vas smo u Češkoj napravili najveće izložbene prostore. Naći ćete nas u Pragu i Brnu.
 • Vlastita proizvodnja

  U našem radu se oslanjamo na vlastitu proizvodnju. To nam omogućuje ostvarenje narudžbi točno po mjeri.
 • Najšira ponuda u Češkoj

  Klijentima nudimo cjelovitu ponudu svih dostupnih proizvoda za kuću i vrt.