kategorija PrikazSakrij kategorija
Trebate pomoć?
Potřebujete poradit?
Zpráva
spremnici

spremnici

Proizvođač:Siebau
Dostupnost:30 dana
Garancija:2 godine
Trebate jeftino pohraniti, lako premjestiti velike količine materijala ili roba? Onda ste na pravom mjestu. Čelični spremnici ili kutije i izravno su dizajnirani za tu svrhu. Kontejneri su prostrane i izdržljiv. Spremnici zaštiti uskladištenog materijala od krađe ...Dimenzije: 235 cm - 609 cm. Dostupne veličine i cijene se mogu naći u gornjem desnom kutu. Pri odabiru odgovarajuće veličine, vidjet ćete točnu cijenu. 

Više informacija može se pronaći na www.hotove-kontejnery.cz 

 
Napsat dotaz na prodejce
Ukupna ocjena
100 %
1 Kupac ocijenjeno
  • 1 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Pisanje korisničkih recenzija
dobar proizvod:
Dodaj novi komentar

Komentari se koriste za objavljivanje svoje mišljenje o određenom proizvodu. Hvala ti za svoj doprinos. Kao operatori ove rasprave, zadržavamo pravo ukloniti neprimjerene komentare.

Želim ponudu
Opis zahtjeva

Hobbytec.hr - Oprema za vaš dom i vrt

Naš cilj je pružiti vam cijeli niz opcija na raspolaganju, kvalitetnih rješenja diljem segmentima za dom i vrt ročím s prometom od preko 500 milijuna. Ft. U isto vrijeme jedan od rijetkih pokazuju Najprodavaniji proizvodi vlastitim očima, i usporediti ih u najvećem izložbenom salonu - nalazi samo 2 km od Ricany. Svi proizvodi se mogu povoljno kupiti putem ove e-shop www.hobbytec.cz

Odabrani proizvodi se isporučuju, uključujući montažu po narudžbi. Sve operacije montaže samo pružiti našim zaposlenicima ne samo u cijeloj zemlji, ali i cijeloj Slovačkoj. Više o www.hobbytec.sk Odaberite proizvode iz svjetskih proizvođača iz Japana, SAD-a, Izraela, Kanade, Njemačke, Slovačke, Turske i Poljske. Selektivno privatni oznaku Jedan Trade®.
100% pokrivenost
Češka i Slovačka
regionalne
prikaz
5x nagrade pouzdan
Tvrtka godine
Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, prilagodbu oglasa i analizu prometa. Korištenjem ove stranice pristajete na to.