Požurite!


 

SpecifikacijaTehničke informacije

U mobilnoj kući cjelogodišnji serije Superior Luxury veličini dužine i širine 4 metra 10m više ne može živjeti za 2-6 tjedna s dolaskom građevinskog materijala. Zgrada je strukturiran tako da se komotno mogao nastanjuju mlade obitelji. Izgradnja mobilne kućice je moguće u bilo koje vrijeme tijekom godine, kada je izgradnja koristi isključivo suhim procesima. Osim toga, možete lako pretvoriti svoj dom na mjesto gdje vam je potrebna za prikolicu. Mobilna kućica može biti isporučen u verziji s krovnim nosačima ili na zahtjev također s krova. 
 
Opseg isporuke za modularni i mobilnim kućicama u PDF formatu OVDJE . Stvarni citat li razraditi na zahtjev. Za više informacija molimo kontaktirajte .

Montažne i mobilne kućice koje gradimo na zahtjeve kupaca, kako prema vrsti projekata sa zajedničkim preinakama kao što su: premjestiti zidove, promijeniti položaj prozora, vrata, kao i promjene u izgledu svake sobe. Dogovorite sastanak u našem uzorku centra u Tehovci Rice, gdje ćemo zajednički pokušati pronaći za vas najbolje rješenje. Osim toga, ovdje imate jedinstvenu priliku da usporede različite tehnologije građenja na jednom mjestu. 

Na zahtjev, u mogućnosti smo izgraditi pojedine projekte koji donose kupcu sebe. Osim toga, pružamo gradnju kuće gotovo sve izborniku najveći konzultanti al. G-usluga, od kojih smo partner. Pružamo kompletnu uslugu od projektiranja do izgradnje kuća na ključ u ruke osnovi. 
Detaljne informacije o projektima, mogućnostima uređivanja, cijene projekata i druge važne informacije mogu se pronaći OVDJE
 
 

Gradnja zgrada mobilnih kuća sastoji se od pojedine zgrade SIPsCZ modula, koji se sastoje od dvije OSB i unutarnji izolacijski sloj samogašeći polistirena. Zahvaljujući kući nema fluktuacija u temperaturi i vlažnosti unutar zgrade ne utječe na toplinski otpor konstrukcije.
 
Ovi paneli su bez rupa ili šupljina, kroz koje se ne može pobjeći temperaturu gore ili nastati bez toplinskih mostova. Zgrada SIPsCZ modul je napravljen od materijala koji je za većinu štetnika poput glodavaca i insekata neprobavljive. U zaključku, moduli plivajuće podove s kutnim letvice. Kupaonica nedostaje u keramičkim pločicama. 
 
Vrhunska mobilna kućica će biti sretni da Preveza bilo gdje u Češkoj. Za prijevoz i gradnju kuće trebamo mjesto s izlazom na automobil s prikolicom i građevinske dizalice. Mi izračunati troškove prijevoza u skladu s udaljenosti i stoga nije uključena u cijenu. Normalno, transport i ugradnja oko dolazi oko 20-40.000. CZK. 


Sve kuće su građene na tipki prema individualnim zahtjevima. Možete birati između ove tehnologije gradnje. Specijalizirani smo za izgradnju malih jednog kata kuće i tkaé mobilnih kuća tijekom cijele godine.

 

Montažne kuće i mobildní isporučuju u nekoliko različitih modela linije. Mobidlních projekti pojedinih kuća (posebno položaja prozora, zidova i više) moguće je nakon sporazuma s dizajnerom urediti.  Mobilne kućice su dostupni u standardnoj verziji, uključujući i instalacije. 
 
Navštivně našu demo centar , gdje imate jedinstvenu priliku vidjeti mobidlní i montažne kuće sa svojim vlastitim očima.Naši obrtnici će Vas savjetovati o pravilnom izboru kuće. 
 
Izloženi uzorci stalno mijenja dostupnost izložbeni preporuča se provjeriti prije posjete. 
 
Drugi popularan izbor je da se opskrbe ključ u ruke dom mobildních uključujući sklopovi i pribor i druge predmete. Uz opskrbu kuća na ključ u ruke osnovi, također pripremni radovi u obliku zemljanih radova s uključujući i veze, te završni građevinski koliko je potrebno uređenje okoliša i polaganje asfaltiranje
 

Više informacija na tel: 840 810 810 ili info@hobbytec.cz

ShowroomNajveće izložbeno središte u Češkoj

Uvjerite se na vlastite oči

Posjetite jedan od najvećih izložbenih centara u Češkoj - Říčany kod Praga i Holubice kod Brna i odaberite između desetaka proizvoda.

Čeka vas:

 • Ukupna površina izložbenih središta 10 500 m2
 • Tim educiranih prodavača koji će Vam dati savjet
 • 58 izloženih proizvoda

HobbytecObiteljska tvrtka

 • Za nas su na prvom mjestu zadovoljni klijent i kvalitetni proizvodi koji će mu donijeti radost i biti korisni.
 • Montiranje u cijeloj Češkoj i Slovačkoj

  Trenutno smo u stanju pružati usluge u cijeloj Češkoj i Slovačkoj.
 • Dizajn, kvaliteta, cijena

  Naši proizvodi kombiniraju izvanvremenski dizajn, kvalitetne materijale i cijenu bez konkurencije na tržištu.
 • Najveći izložbeni prostori u Češkoj

  Za vas smo u Češkoj napravili najveće izložbene prostore. Naći ćete nas u Pragu i Brnu.
 • Vlastita proizvodnja

  U našem radu se oslanjamo na vlastitu proizvodnju. To nam omogućuje ostvarenje narudžbi točno po mjeri.
 • Najšira ponuda u Češkoj

  Klijentima nudimo cjelovitu ponudu svih dostupnih proizvoda za kuću i vrt.