Požurite!


 

SpecifikacijaTehničke informacije

U mobilnoj kući cjelogodišnji niz modernih Superior dužine i širine 4 metra veličine 10m više ne mogu živjeti 8-12 tjedana s dolaskom građevinskog materijala. Zgrada je strukturiran tako da se komotno mogao nastanjuju mlade obitelji. Izgradnja mobilne kućice je moguće u bilo koje vrijeme tijekom godine, kada je izgradnja koristi isključivo suhim procesima. Osim toga, možete lako pretvoriti svoj dom na mjesto gdje vam je potrebna za prikolicu. Mobilna kućica može biti isporučen u verziji s krovnim nosačima ili na zahtjev također s krova. 
 
 
Raspored prostorija, uključujući broj i mjesto Windows / vrata, a druga se može prilagoditi zahtjevima kupca. Dogovorite sastanak u našem uzorku centra u Tehovci Rice, gdje ćemo zajednički pokušati pronaći za vas najbolje rješenje. Osim toga, ovdje imate jedinstvenu priliku da usporede različite tehnologije građenja na jednom mjestu. 
 

Stvarni citat li razraditi na zahtjev. Za više informacija molimo kontaktirajte .

Nakon ulaska u kuću uđete, najprije u hodnik, iz kojeg ćete dobiti u svim sobama u mobilnoj kući. Na desnoj strani je veća soba, idealan za dnevni boravak povezan s kuhinjom. Nasuprot ulaznih vrata su vrata u kupaonicu s WC-om i na lijevoj strani vrata na drugu, malo manje, sobi.
 
Gradnja zgrada mobilnih kuća sastoji se od pojedine zgrade SIPsCZ modula, koji se sastoje od dvije OSB i unutarnji izolacijski sloj samogašeći polistirena. Zahvaljujući kući nema fluktuacija u temperaturi i vlažnosti unutar zgrade ne utječe na toplinski otpor konstrukcije.
 
Ovi paneli su bez rupa ili šupljina, kroz koje se ne može pobjeći temperaturu gore ili nastati bez toplinskih mostova. Zgrada SIPsCZ modul je napravljen od materijala koji je za većinu štetnika poput glodavaca i insekata neprobavljive. U zaključku, moduli plivajuće podove s kutnim letvice. Kupaonica nedostaje u keramičkim pločicama. 
 
Vrhunska mobilna kućica će biti sretni da Preveza bilo gdje u Češkoj. Za prijevoz i gradnju kuće trebamo mjesto s izlazom na automobil s prikolicom i građevinske dizalice. Mi izračunati troškove prijevoza u skladu s udaljenosti i stoga nije uključena u cijenu. Normalno, transport i ugradnja oko dolazi oko 20-40.000. CZK. 
 
Kao jedan od rijetkih vam omogućiti da istražite 7 različitih tipova kuća, uključujući i mobilne kuće u jednom trenutku. 
U uzorku centru u Tehovci blizini Ricany imate jedinstvenu priliku da usporede i nekoliko različitih tehnologija građenja. Možemo birati između montiranog sustava građevinskih izolacijskih ploča, kuće predgotovljenih betonskih, cigle kuće sendvixu ili druge tehnologije gradnje. Sebe i napraviti svoje vlastite ideje o izgradnji sustava je najbolje za vas.
Svih 7 kuće vidi se po prethodnom dogovoru u Tehovci što je samo 2 km Ricany. 
Zakažite izravno na uzorku centru , gdje ćemo zajednički pokušati pronaći najprikladnije rješenje.
Sve kuće su građene na tipki prema individualnim zahtjevima. Možete birati između ove tehnologije gradnje. Specijalizirani smo za izgradnju malih jednog kata kuće i tkaé mobilnih kuća tijekom cijele godine.
 1. Mobilna kućica za cjelogodišnje dnevne serije u Superior 40m2 SIP ploča Više informacija o mobilnom domu OVDJE
 2. Predgotovljeni prizemlju kuće Hobbytec serija od 60 m2 SIP panela. Više o kući OVDJE
 3. Mobilna kućica 40 četvornih metara visoke čvrstoće betona njemački proizvođač Rekers. Više informacija OVDJE
 4. Mobilni ured 36 kvadratnih metara montažnih dijelova. Više informacija OVDJE
 5. Obitelj Lyra serija etaže s površinom od 250 četvornih metara izgrađene od opeke cementovápenných. Više informacija OVDJE
 6. Prizemlje obiteljska kuća od opeke Axor serije Sendvix 94 četvornih metara u veličini. Više informacija OVDJE
 7. Luksuzna montažne kuće 350 m2 Largo niz montažnih panela. Obilazak OVDJE

 

Više informacija na tel: 840 810 810 ili info@hobbytec.cz

Montažne kuće i mobildní isporučuju u nekoliko različitih modela linije. Mobidlních projekti pojedinih kuća (posebno položaja prozora, zidova i više) moguće je nakon sporazuma s dizajnerom urediti.  Mobilne kućice su dostupni u standardnoj verziji, uključujući i instalacije. 

Navštivně našu demo centar , gdje imate jedinstvenu priliku vidjeti mobidlní i montažne kuće sa svojim vlastitim očima. Naši obrtnici će Vas savjetovati o pravilnom izboru kuće. 
Izloženi uzorci stalno mijenja dostupnost izložbeni preporuča se provjeriti prije posjete. 
 
 
Drugi popularan izbor je da se opskrbe ključ u ruke dom mobildních uključujući sklopovi i pribor i druge predmete. Uz opskrbu kuća na ključ u ruke osnovi, također pripremni radovi u obliku zemljanih radova s uključujući i veze, te završni građevinski koliko je potrebno uređenje okoliša i polaganje asfaltiranje
 
 

Izgradnja sustava SIP (Structural Izolirana ploča Systems) je univerzalni sustav za rješavanje strukture zidove, stropove i krovove različitih vrsta zgrada, ne samo za gradnju montažnih kuća od, ali je također široko koristi za razne svjetlo industrijskih i multi-funkcionalni objekata. To je pogodan ne samo za potpune nove zgrade, ali također se bave krovnim proširenja i renoviranja. SIPsCZ korišten je kao osnovni strukturni element samonosivog sendvič ploče. Ploča se sastoji od dvije OSB i izolaciju punjenje stabilizirane samogašeći polistiren EPS. Informacije o izgradnji sustava za preuzimanje PDF OVDJE

Omotač - omogućuje statika se tijelo sastoji od OSB proizvedena od postavljenih velikih čipovima, ploče Egger OSB 4 TOP su zalijepljene smole PU 100% slobodnog formaldehida.Prednost je mala težina i visoke čvrstoće. Temeljni - prvenstveno kao izolacijskog elementa izrađenog od stabiliziranim samogašeći polistirena EPS; Također služi kao potpora za OSB pločama neprohly pod opterećenjem.

Bliska-umrežena lijepljenih spojeva formira kompaktni i statički izolacijski konstrukcijski element koji je otporan na najstrože standarde zgrade. Sustav je ispitan i testiran od strane akreditiranih instituta - Tzus, PAVÚS, CSI, požari i certificirani VVUD Pragu. Proizvodnja i izgradnja sustava odvija se u sustav upravljanja proizvodnjom i podliježe redovitom pregledu. U proizvodnji, kroz strogu kontrolu svake ploče i na interval pjeskarenja je testiranje. Tek tada možemo biti sigurni u kvalitetu naših proizvoda i mirne savjesti dati kupcu garanciju na konstrukciju za razdoblje od 30 godina.Za projektiranje zgrada koji se koriste ručni sustav Katalog zgrada. Općenito sva pravila za projektiranje drvenih zgrada. Sustav se može koristiti za sastavljanje raznih dijelova kuće - ne morate se ograničiti na odabir samo određene tehnologije.


Glavne prednosti izgradnju sustava

 • Energetski učinkovit
 • propusnost Niska zraka kroz gutljaja panel struktura. Zahvaljujući ograničene temperaturnih promjena u strukturi, koji je vrlo stabilan termički otpor strukture „R”
 • Vlažnost unutar zgrade ne utječe na toplinski otpor konstrukcije u rubnim panela
 • Paneli SIPsCZ nema rupe ili šupljine i osiguranje ne curenje topline, respektivno. klima uređaj. U usporedbi s izolacijom balastnim tvarima, ili staklenih vlakana mineralne vune, ne javlja s panelima SIPsCZ vertikalnu cirkulaciju zraka
 • Za razliku od drvenih ili čeličnih konstrukcija, zgrada od opeke ili betonskih blokova, SIPsCZ panela zbog visokog omjera površinske strukture i broja priključaka koji ne proizvode nepotrebne gubitak toplinskih mostova.
 • Zgrada SIPsCZ modul je otporan na glodavce i insekata (za životinje pjenasti materijal je indigestible).
 

Razlozi za odabir sustava

 • Jeftinije kućište - u prosjeku 20% u odnosu na cigle kuće
 • Brzina izgradnje - Stanovanje već su 8-12tjedna
 • Zdrava kućište bez alergena, plijesni i formaldehida
 • Ušteda energije - uštedite do 70%
 • Ekološka gradnja - drvo se može reciklirati i obnovljivi resurs
 • Tijekom cijele godine građevinska sezona - vremenska ograničava izgradnju najmanje
 • Suhi postupak gradnje - ne vymrznout zgrade (bez vode)
 • Veće područje - više od 10% površine upotrebljiv (zbog debljine stijenke)

Zahvaljujući brzu instalaciju i brzo se kreće u novu kuću će uštedjeti nekoliko mjeseci, ponekad i do nekoliko najam za njihove trenutne stanovanja. Mala debljina vanjske stijenke na jednokatnicu s s ugrađenim površine 100 m2, ušteda u odnosu na cigle 10 m2, odnosno jednoj sobi, a to je oko 170.000 do 210.000 CZK. Brza izgradnja nekoliko desetaka tisuća cheapens troškove hipoteka. Postoji razlika platiti kamatu na puni iznos za izgradnju tri mjeseca ili dvije godine. Izgradnja tehnologije SIPsCZ su vrlo precizni, zahtijevaju veće troškove popravka i dodatni rad. POSLOVNI RASHODI SIPsCZ kuće su zbog izvrsnih toplinskih tehničkih svojstava minimalne - od 1.200 do 3.000 CZK / mjesec.
 

Više informacija na tel: 840 810 810 ili info@hobbytec.cz

ShowroomNajveće izložbeno središte u Češkoj

Uvjerite se na vlastite oči

Posjetite jedan od najvećih izložbenih centara u Češkoj - Říčany kod Praga i Holubice kod Brna i odaberite između desetaka proizvoda.

Čeka vas:

 • Ukupna površina izložbenih središta 10 500 m2
 • Tim educiranih prodavača koji će Vam dati savjet
 • 58 izloženih proizvoda

HobbytecObiteljska tvrtka

 • Za nas su na prvom mjestu zadovoljni klijent i kvalitetni proizvodi koji će mu donijeti radost i biti korisni.
 • Montiranje u cijeloj Češkoj i Slovačkoj

  Trenutno smo u stanju pružati usluge u cijeloj Češkoj i Slovačkoj.
 • Dizajn, kvaliteta, cijena

  Naši proizvodi kombiniraju izvanvremenski dizajn, kvalitetne materijale i cijenu bez konkurencije na tržištu.
 • Najveći izložbeni prostori u Češkoj

  Za vas smo u Češkoj napravili najveće izložbene prostore. Naći ćete nas u Pragu i Brnu.
 • Vlastita proizvodnja

  U našem radu se oslanjamo na vlastitu proizvodnju. To nam omogućuje ostvarenje narudžbi točno po mjeri.
 • Najšira ponuda u Češkoj

  Klijentima nudimo cjelovitu ponudu svih dostupnih proizvoda za kuću i vrt.